reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ona Mnie podali 2 zarodki w 3 dobie reszta miała byc chorowała do blastusia, 2 zatrzymały sie na 3 dobie, a 2 dotarły do blastusia ale były kiepskie i zdegenerowaly były 3CC i 2CC, teraz będę brała witaminki na poprawe komórek i odczekam trochę , mam nadzieje ze to cos pomoże , a ty bralas jakies witaminki zeby zwiększyć szanse , by poprawić conieco?

reklama
genna nic kompletnie a jakie masz witaminy to tez sobie je kupie:)

Koenzym Q10 trzeba brać 12-16-18 tygodni 3x1tab o dawce 30mg, tak mi doradził moj lekarz, moze pomoc,więc trzeba próbować, lawendowy sen moze cos ci powiedziec o tym, ona brała i 2 ivf jej sie udało w tej samej klinice i lekarza. Jak masz problem z ilością komórek to jeszcze DHEA ( podobno na ilosc komorek dziala)najlepiej brać , o dawkę zapytaj lawendowej, ja nie musze brać bo mam dobre AMH 2,4 i dużo komórek miałam 13 pobrali, 8 dobrych, to akurat są witaminy więc nie zaszkodzisz sobie

genna no wlasnie nie widizlam sie z nim jak narazie wiec nie a wczesniejszy powiedzial ze tego sie nie da poprawic wiec nie wiem a te leki sa na recepte>?

reklama
Do góry