reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej laskibardzo dziekujemy za zyczenia rocznicowe i za kciuki
Gratuluje betek i trzymam nadal kciuki za testujace
my mamy punkcje w poniedz

WRZESIEŃ:
23:ona232 transfer maluszka
28: Ann84 - transfer maluszka / maluszków :)
30 Martaczi II weryfikacja z wysoka beta
30 N.V.M. transfer maluszka
30 kwiatek punkcja

PAŹDZIERNIK:
01 sham pierwsza wizyta przed udanzm crio

04.10 ona232 beta/test
ok 15: Lilia♥ - crio, to już prawie pewne
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

reklama
sylwia szpital mam w poblizu ale badan tak nie robia w sob i niedz chyba ze by sie cos dzialo a ja juz zadnych plam od wczoraj nie mam (tylko ten jeden incydent) skorczy tez nie mam czasem tylko cos zaboli no spe zazywam i czekam do pon. mam nadzieje ze juz zadnych plam nie bedzie jak juz do tej pory nie bylo :))) klinike mam dosc kawalek od siebie ale tam mi powiedzieli ze mam sie tym narazie nie przejmowac i nawet nie kazali dokladac progesteronu... oj ile my musimy doswiadczyc :((((

ale powiem wam dziewczyny ze nerwice taka mam, chyba nigdy taka zla nie bylam jak teraz i to od jakis 3 dni...rozszarpalabym :))) mojemu m to wspolczuje i ze on jeszcze wytrzymuje ide na spacer moze sie troche uspokoje he he he

Ostatnia edycja:
WRZESIEŃ:
28: Ann84 - transfer maluszka / maluszków :)
30 kwiatek punkcja

PAŹDZIERNIK:
01 sham pierwsza wizyta przed udanzm crio

04.10 ona232 beta/test

WRZESIEŃ:
28: Ann84 - transfer maluszków :)
30 kwiatek punkcja

PAŹDZIERNIK:
01 sham pierwsza wizyta przed udanym crio

04.10 ona232 beta/test
9.10 Ann84 wysoka beta!

Dziewczyny pomóżcie koleżanka ma 14jajek i estradiol z 2800 wzrósł jej do 4500dziś a rano wzięła jeszcze gonal. Później poinformowano ją że może być ryzyko hiperki powiedzcie co jej może pomoc oprócz picia wody słyszałam o dostinexie?? Jutro może uda jej się skonsultować to ale chce jej jakoś pomoc???

dziewczyny,
mam pytanie w którym dniu cyklu zazwyczaj macie robione punkcje ???
zastanawia mnie jedna rzecz, moja komóreczka była za mało dojrzała i obumarła a może ją po prostu za wczesnie wyjeli bo w 12 dniu cyklu, a wydaje mi sie ze powinni gdzieś bardziej w połowie ok 15 dnia cyklu.
napiszcie mi prosze co myslicie, wiem ze to nic nie zmieni ale nie moge przestac o tym mysleć ...

reklama
n.v.m ja punkcje mialam w 13dc tez myslalam ze za wczas... ostatnio wiem ze pozniej mialam tylko ze wtedy mialam hiperstymulacje tym razem lekarz nie dopuscil do tego wiec za to mu jestem wdzieczna :)))

kwiatuszek o tym leku nie slyszalam ja przezylam hiperstymulacje na wlasnej skorze przy pierwszym podejsciu masakra... duzo wody i duzo bialka trzeba jesc

Do góry