reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

jutro sądny dzień boje sie a to dopiero o 18:(:(

Tyle kobiet na świecie pragnie mieć potomka, nie wiadomo czemu go mieć nie może. Mam tylko nadzieję,że nam Bóg pomoże.

Chwila,
westchnienie,
rozgoryczenie.
Myśl niedobra,
przerażenie.

Łza parząca leci,
tak nie wiele żądam,
chce mieć tylko,
dzieci.
Wiara czyni cuda,lecz moja nic tylko patrzy....jak cierpię.

reklama
ona232 - trzymam kciuki za to, żeby mniejsze pęcherzyki podrosły i oczywiście pojawiły się także nowe odpowiedniej wielkości, powodzenia :tak: Czekamy na relacje z wizyty.

Ona wzruszył mnie Twój wiersz. W sobotę spadła mi beta, czułam się tak samo, jeszcze trwa żałoba.
Ale mamy w sobie tyle siły i determinacji, że musi się udać.
Nie martw się o Twoje pęcherzyki, zawsze jest tak, że nie są równe, myślę rosną co najmniej ze 2 mm/ doba, więc są takie jak trzeba.
Który to Twój raz? Ile masz lat?
Ja 30.09 idę do dr i uzgodnimy, kiedy najwcześniej mogę zacząć 3 stymulację.

dzien dobry

mam pytanie do dziewczyn ze ślaska, nie wiecie jaki lekarz z gymcentrum albo provity ma gabinet ale poza klinika?? mogłabym prosic o jakies namiary?

kwiatuszek ja mam zapisane luteine dowcipnie i podjezykowo ale chyba zamienie na lutinus bo mi zostal od poprzedniego razu mam jeszcze estrofem tez dowcipnie podobno ma lepsze działanie!
Kinga witaj Kochana ale fajnie że wracasz do gry:-D juz mam zacisnięte kciuki za Ciebie!!! a jak tam Tata?

Martaczi - nie dziękuję :) A tato co raz bardziej zakręcony... masakra z nim. Co tam u Ciebie? Widzę, że masz już niedługo punkcję. Jak się czujesz?

Kinga - Wiem , że nie dają przypadkowych komórek bo sama już korzystałam z dawczyni. Ja czekałam ok. 3-4 miesięcy do transferu. Powiedz mi co to znaczy wybierać z ofert , przecież oni nie pokazują zdjęć czy coś , najważniejsza jest grupa krwi i zbliżony wygląd tzn oczy włosy waga wzrost a jak już jest dawczyni odpowiednia to w klinice mówili mi właśnie jakie ma cechy wyglądu , wiek, zawód wyuczony i wykonywany i czy się zgadzam czy nie. A jeszcze pytali czy chcę coś więcej wiedzieć na temat dawczyni ale odmówiłam bo to w sumie nie istotne przynajmniej dla mnie. Najważniejsze że jest zdrowa.

Leia - to miłego leniuchowania Ci życzę.

olka - zapomniałam Ci odpisać na pytanie . W Gyncentrum jest dr Mercik , kiedyś miał gabinet w Rudzie śl. Nie wiem czy jeszcze go prowadzi , możesz na internecie poszukać.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry