reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzwoniła przed chwilą embriolog. Miałam 4 dojrzałe komórki, 3 się zapłodniły, transfer jednak decyzją dr przełożony na czwartek. Jutro kolejne oczekiwanie na telefon jak moje maleństwa się dzielą. Cieszę się że aż 3 się zapłodniły. Czyli trnasfer będe mieć w 3 dobie
yes2.gif

reklama
Kwiatuszkqu, ja niestety podeszłam do ivf komercyjnego, czyli płatnego. Już miałam podpisaną umowę w nfz, ale następnego dnia zrezygnowałam, bo okazało się że muszę przejść jeszcze jeden zabieg diagnostyczny, na który nie wyraziłam zgody. W związku z tym już nigdy nie będę mogła skorzystać z programu rządowego.

Mazenka, śmieję się, że jeszcze za wcześnie na objawy ciąży, żeby mnie mdłości męczyły. Ale może to tak działa, bo podobno jest się w ciąży na dwa tygodnie przed zapłodnieniem :-D:-D:-D

Oktavi, ręce bolą obie. Ale taki ból, to żaden ból. Zresztą mogę znieść większe jego natężenie, byle tylko się udało.
A poniżej moje siniaczki :tak::tak::tak:

2013-08-19 17.52.21.jpg2013-08-19 17.52.39.jpg2013-08-19 17.52.48.jpg

Załączniki

• 2013-08-19 17.52.21.jpg
    2013-08-19 17.52.21.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 54
  • 2013-08-19 17.52.39.jpg
    2013-08-19 17.52.39.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 40
  • 2013-08-19 17.52.48.jpg
    2013-08-19 17.52.48.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 40
GizaS brawo napewno sie podziela tak jak trzeba:)

hehe zyje zyje moje kochane to przekluwanie to da sie przezyc no nie jest mile ale idzie wytrzymac:) ehhe

Hey :) podczytuje Was dosc czesto i chcialabym zapytac bo macie wieksze doswidczenie...

Jestem po nieudanym transferze jednej blastki 3AA, z 12 pobranych komorek wszystkie sie zaplodnily ale do blastocysty przetrwalo 7. Jedna mi podano reszte zamrozono. Mam miec teraz przed crio scratching endometrium. Po transferze bralam lutinus 3x1 tj 3x100mg. Po 10dniach mialam zrobic test ale niestety nie zdarzylam bo dostalam @ ...chociaz w tym wszystkim to jest najlepsze,ze nie musialam dlugo na niego czekac...

Powinnam zaczac sie martwi, doszukiwac moze jakiegos problemu....bo od poczatku kiedy mialam 1AID slysze,ze wszystko u mnie jest ok a jednak ani razu nie udalo mi sie zajsc....

Hormony ok, droznosc ok, kariotyp ok, @ regularna itd
Jestescie skarbnica wiedzy,moze pomorzecie choc troche :)

reklama
Do góry