Dzwoniła przed chwilą embriolog. Miałam 4 dojrzałe komórki, 3 się zapłodniły, transfer jednak decyzją dr przełożony na czwartek. Jutro kolejne oczekiwanie na telefon jak moje maleństwa się dzielą. Cieszę się że aż 3 się zapłodniły. Czyli trnasfer będe mieć w 3 dobie
reklama
dzidzius118
Zaangażowana w BB
Kwiatuszkqu, ja niestety podeszłam do ivf komercyjnego, czyli płatnego. Już miałam podpisaną umowę w nfz, ale następnego dnia zrezygnowałam, bo okazało się że muszę przejść jeszcze jeden zabieg diagnostyczny, na który nie wyraziłam zgody. W związku z tym już nigdy nie będę mogła skorzystać z programu rządowego.
dzidzius118
Zaangażowana w BB
GizaS, super na pewno wszystkie ładnie się rozwiną do stadium blastocysty. U mnie z 7 oocytów 4 się zapłodniły ,a 3 rozwinęły do blastusi, tak więc będzie dobrze. Trzymam kciuki .:-)
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Mazenka, śmieję się, że jeszcze za wcześnie na objawy ciąży, żeby mnie mdłości męczyły. Ale może to tak działa, bo podobno jest się w ciąży na dwa tygodnie przed zapłodnieniem
Oktavi, ręce bolą obie. Ale taki ból, to żaden ból. Zresztą mogę znieść większe jego natężenie, byle tylko się udało.
A poniżej moje siniaczki
Oktavi, ręce bolą obie. Ale taki ból, to żaden ból. Zresztą mogę znieść większe jego natężenie, byle tylko się udało.
A poniżej moje siniaczki
Załączniki
lawendowy_sen
GizaS, trzymam kciuki za 3 wspaniałych. No i czekamy na telefon z kliniki. Ale na pewno wszystko będzie dobrze z Twoimi Maluchami.
Hope84
Hey podczytuje Was dosc czesto i chcialabym zapytac bo macie wieksze doswidczenie...
Jestem po nieudanym transferze jednej blastki 3AA, z 12 pobranych komorek wszystkie sie zaplodnily ale do blastocysty przetrwalo 7. Jedna mi podano reszte zamrozono. Mam miec teraz przed crio scratching endometrium. Po transferze bralam lutinus 3x1 tj 3x100mg. Po 10dniach mialam zrobic test ale niestety nie zdarzylam bo dostalam @ ...chociaz w tym wszystkim to jest najlepsze,ze nie musialam dlugo na niego czekac...
Powinnam zaczac sie martwi, doszukiwac moze jakiegos problemu....bo od poczatku kiedy mialam 1AID slysze,ze wszystko u mnie jest ok a jednak ani razu nie udalo mi sie zajsc....
Hormony ok, droznosc ok, kariotyp ok, @ regularna itd
Jestescie skarbnica wiedzy,moze pomorzecie choc troche
Jestem po nieudanym transferze jednej blastki 3AA, z 12 pobranych komorek wszystkie sie zaplodnily ale do blastocysty przetrwalo 7. Jedna mi podano reszte zamrozono. Mam miec teraz przed crio scratching endometrium. Po transferze bralam lutinus 3x1 tj 3x100mg. Po 10dniach mialam zrobic test ale niestety nie zdarzylam bo dostalam @ ...chociaz w tym wszystkim to jest najlepsze,ze nie musialam dlugo na niego czekac...
Powinnam zaczac sie martwi, doszukiwac moze jakiegos problemu....bo od poczatku kiedy mialam 1AID slysze,ze wszystko u mnie jest ok a jednak ani razu nie udalo mi sie zajsc....
Hormony ok, droznosc ok, kariotyp ok, @ regularna itd
Jestescie skarbnica wiedzy,moze pomorzecie choc troche
reklama
lawendowy_sen
Właśnie dostałam informację z kliniki. Punkcja wyszła na 6 :-)
Ale jestem szczęśliwa
Ale jestem szczęśliwa
Podziel się: