reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pkatki ja jak plamilam robiłam zastrzyk z prolutexu rano bo tak kazała lekarka i jeszcze 3 razy dziennie luteine do tego magnez jeszcze wtedy 2 tabletki i nos-pe Max 3 razy dziennie.

Acard jest bez recepty to lek rozrzedzajacy krew jeśli lekarz nie zaleci zastrzykow np. Clexane lub fragmin to można na własną rękę acard znam

Kachna84 to ja juz nic nie kumam co mam zrobic ;( to jak to jest z tymi dawkami ja piernicze mam luteiny 21 kapsułek jakos moze wspomagać sie po 1 chociaz extra co mam zeobic sluchac lekarzy czy robic jak mi podpowiada sumienie ? CZy poczekac jeszcE czy przestane plamić teraz plamienia sa lekko brązowe kropelki

24 Magda świąd może być od lutiny ona podobno bardziej podraznia niż lutinus no ale jest dużo tańsza, można brać jeszcze duohaston doustnie to też progesteron

reklama
Pkati radze ci bierz dodatkowo luteine 3 rszy dziennie ona ci może tylko pomóc nie mozna nią sobie zaszkodzic. I Leż bo bo jak krwawienie sie rozkreci to moze byc dupa a lekarz tylko ręce rozlozy

Do góry