reklama
missdior23
Fanka BB :)
Dziewczyny... No dobra ale dajmy na to że HCG zacznie wytwarzać się dzisiaj o godz.10.00 to jutro o 10.00 jakie będzie? Wiem że to może głupie pytanie ale jakoś mnie nurtuje a nie mogę nigdzie znaleźć
najki
@najki Jeśli zarodeczek 5-dniowy to 4 dni styka. Jeśli 3-dniowy - 6 dni. Adekwatnie 2-dniowy - tydzień lezenia. Przy dwudniowych leżałam tydzień i proszę bardzo jak się dwojka wgryzla pięknie w starą kobietę;-)
stara ale jara
joke
u mnie:
1 próba, leniuchowanie (nie chodziłam do pracy) - biochemiczna
2 próba, dzień transferu i chyba dzień po wolne...później do roboty (bez przeciążania, ale jednak cały dzień na nogach) - biochemiczna
3 próba, dzień transferu wolne, później tak samo - praca...i NIC.
Także nie wiem czy to ma wpływ...ale wiadomo, lepiej odpocząć, poleżeć, nie przeciążać się...tylko nie zawsze tak się da. Tym razem mam zamiar znów o siebie zadbać i odpocząć, chociaż kilka dni
stara ale jara
joke
u mnie:
1 próba, leniuchowanie (nie chodziłam do pracy) - biochemiczna
2 próba, dzień transferu i chyba dzień po wolne...później do roboty (bez przeciążania, ale jednak cały dzień na nogach) - biochemiczna
3 próba, dzień transferu wolne, później tak samo - praca...i NIC.
Także nie wiem czy to ma wpływ...ale wiadomo, lepiej odpocząć, poleżeć, nie przeciążać się...tylko nie zawsze tak się da. Tym razem mam zamiar znów o siebie zadbać i odpocząć, chociaż kilka dni
@najki Wyrko. I wstajesz tylko na siusiu. Nie żartuję. W razie czego daj znać to Ci podrzucę listę fajnych duńskich seriali kryminalnych;-) Nie będziesz chciała wstać dopóki wszystkich serii nie obejrzysz.
reklama
missdior23
@missdior nie mam pojęcia
Bo tak się zastanawia... Jak już jakąś pozytywna jest to sa normy ale jak jest w ta dobę kiedy zaczyna się wytwarzać... Kochane możne jest wśród Nas ktoś kto wie myślę że nie ją jednącciekawą tego ;-)
Podziel się: