reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@najki Jeśli zarodeczek 5-dniowy to 4 dni styka. Jeśli 3-dniowy - 6 dni. Adekwatnie 2-dniowy - tydzień lezenia. Przy dwudniowych leżałam tydzień i proszę bardzo jak się dwojka wgryzla pięknie w starą kobietę;-)

reklama
Dziewczyny... No dobra ale dajmy na to że HCG zacznie wytwarzać się dzisiaj o godz.10.00 to jutro o 10.00 jakie będzie? Wiem że to może głupie pytanie ale jakoś mnie nurtuje a nie mogę nigdzie znaleźć

Żanetaanna , trzymam.kciuki za jutrzejsza betę, myślę, ze to formalność ;)

Missidor, piękna blaszka na Ciebie czeka i w niej pokładach nadzieję, gdyby rzeczywiście okazało się, że dzisiejsza beta się potwierdzi. Ściskam!

@najki Jeśli zarodeczek 5-dniowy to 4 dni styka. Jeśli 3-dniowy - 6 dni. Adekwatnie 2-dniowy - tydzień lezenia. Przy dwudniowych leżałam tydzień i proszę bardzo jak się dwojka wgryzla pięknie w starą kobietę;-)

stara ale jara :-D:-p
joke ;)

u mnie:
1 próba, leniuchowanie (nie chodziłam do pracy) - biochemiczna
2 próba, dzień transferu i chyba dzień po wolne...później do roboty (bez przeciążania, ale jednak cały dzień na nogach) - biochemiczna
3 próba, dzień transferu wolne, później tak samo - praca...i NIC.
Także nie wiem czy to ma wpływ...ale wiadomo, lepiej odpocząć, poleżeć, nie przeciążać się...tylko nie zawsze tak się da. Tym razem mam zamiar znów o siebie zadbać i odpocząć, chociaż kilka dni

stara ale jara :-D:-p
joke ;)

u mnie:
1 próba, leniuchowanie (nie chodziłam do pracy) - biochemiczna
2 próba, dzień transferu i chyba dzień po wolne...później do roboty (bez przeciążania, ale jednak cały dzień na nogach) - biochemiczna
3 próba, dzień transferu wolne, później tak samo - praca...i NIC.
Także nie wiem czy to ma wpływ...ale wiadomo, lepiej odpocząć, poleżeć, nie przeciążać się...tylko nie zawsze tak się da. Tym razem mam zamiar znów o siebie zadbać i odpocząć, chociaż kilka dni

@najki Wyrko. I wstajesz tylko na siusiu. Nie żartuję. W razie czego daj znać to Ci podrzucę listę fajnych duńskich seriali kryminalnych;-) Nie będziesz chciała wstać dopóki wszystkich serii nie obejrzysz.

reklama
Do góry