reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A wlasnie mam pytanie: jesteście stymulowane przez klinike tam gdzie macie ivf czy przez swojego lekarza?

Ja wczesniej pisalam ze z tego pisma co wyslalam do kasy chorych wynika ze moja lekarz chce mnie stymulowac a tylko punkcje i transfer ma robic klinika ivf, mi sie tak serio to troche nie usmiecha... ja juz sama nie wiem ; (

reklama
Kachna,ja tez nie przepadam za tesciowa,czasami sie zastanawiam jak to mozliwe ,ze moj M to jej syn...chyba jej w szpitalu jego podmienili...pomimo to staram sie wszystkich traktowac "po ludzku" chociaz w swieta...

jeera,bym tego nie robila bo to burdel na kolkach.Przerabialm ten temat i pomimo ze lekarz kooperuje z klinika to nie mogli sie dogadac co do lekow,terminow i badan.A ty jak glupia stoisz po srodku i nie wiesz kto ma racje.

A dlaczego tak chcesz??? nie masz opcji robienia wszystkiego pod jednym dachem?

Nie mamy dziewczyn na forum z trojaczkami(prawda,czy cos przeoczylam ? ) mamy za to dziewczyny(ja tez) ktorym byla trojka podana i nici z tego byly.
Oczywiscie ,ze bierz 2 ,przewaznie sie tak robi ,bo najlepiej rokuja swieze zarodki.W najgorszym wypadku bedzie jedynak w najlepszym parka.:-):-D:-):-D. A mi transfer wypadnie przed swietami ,juz sie nie moge doczekac:happy:

Annemarie ja nawet nie wiedzialam ze tak mozna, dla mnie logiczne ze Ci co robia stymulacje to i ivf. Ja tez przypuszczam ze to bylby burdel na kolkach.

A to bylo tak moja lekarka wypisała kosztorys dla KK my to oddalismy przed pierwsza wizyta w klinice ivf i przyszla odpowiedz ze oczywiscie pokryja polowe kosztow. My zadowoleni oddalismy to dr prowadzacej ivf, a ona mowi ze to jest na stymulacje u statej dr, tylko punkcja i transfer u nich... probujemy do nich sie dodzwonic ale telefony ciagle zajete...

Annemarie mój mąż też jest całkiem inny niż jego rodzina ale na pewno go nie podmienili bo ma brata bliźniaka ale są podobni tylko z wyglądu, charaktery calkowicie inne. Ja do moich teściów nie jeżdżę wcale oni nas odwiedzają bardzo rzadko właściwie tylko jak ich oficjalnie zaprosimy. Dla mnie to są obcy ludzie i mówię do nich pan i pani.

,zadzwoncie tam gdzie macie miec pun i tran. i zapytajcie czy mozecie wszystko tam robic..Potem do kk,Nie rozumiem z jakiego powodu, tak to podzielili, albo twoja stara lekarka tak zamacila zeby zarobic troche kasy, nie mam pojecia o co chodzi. kliniki przewaznie sie na to nie zgadzaja bo maja potem problemy z kk i rozliczeniem.

To witamy w klubie.Ja mam tylko tesciowa na karku,od kiedy tescia nie ma juz na tej ziemi, to pokazala dopiero jaka jest naprawde.I pewno pozyje jeszcze ze 100 lat,ma dopiero 76 czyli w kwiecie wieku:-)

reklama
Jeera86 nie zdecydowalabym się na coś takiego, że ktoś inny stymuluje a inna klinika robi resztę. Jak pójdzie coś nie tak to tylko się będą odpowiedzialnością przerzucać. Pierwsze in vitro takie miała, że co chwilę ktoś inny badał, leki przepisywal itp. i byłam taka niczyja takie piąte koło u wozu.

Do góry