reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jezuuuu.... ja chyba nie dam rady robić tych zastrzyków!!! Dziś robił mi M i też ledwo dał radę. Ja mam dawkę po 225 na 6 dni myślicie że wystarczy mi jeden pen?? Jak Wy robiłyście sobie zastrzyki? jak sobie radziłyście??

Jezuuuu.... ja chyba nie dam rady robić tych zastrzyków!!! Dziś robił mi M i też ledwo dał radę. Ja mam dawkę po 225 na 6 dni myślicie że wystarczy mi jeden pen?? Jak Wy robiłyście sobie zastrzyki? jak sobie radziłyście??

Tez miałam 225 albo i 250... :) i robiłam 14 dni wiec sie da spokojnie to nie boli tylko brzucha nie spinaj i w fałd skórny wbijaj :)

Anika nigdy ja się boję igieł!!! To jest moje pierwsz podejście jestem jeszcze w tym zielona i dlatego mam masę pytań ale pewnie macie mnie już dość:sorry:
Ty w jakim punkcie jesteś jeśli mogę spytać?

Emenems dzisiejszy zastrzyk to był koszmar już się boję co to będzie jutro
Ile "wyprodukowałaś" jajeczek przy takiej dawce?

Emenems dzisiejszy zastrzyk to był koszmar już się boję co to będzie jutro
Ile "wyprodukowałaś" jajeczek przy takiej dawce?

7 z lewego jajnika i dwa Krzywe z prawego ( ledwo działa bo jest pocięty po wycięciu guza) z czego 5 sie zaplodnilo :)
Jak mi podasz maila ci wysle filmik siostrze nagrywałam jak robie sobie zastrzyk :)

reklama
Silvia- generalnie nie Mam nic chyba... :) Tylko jak wrocilam z pracy zoladek mnie rozbolal Nie wiem Czemu I caly czas mnie cmi :/ Przelewa mi sie itd. Brzuch czasami zakuje ale nie jest zle...

A u was dziewczynki jakies objawy? :)

Do góry