reklama
Wydaje mi się, że płyn się zbiera ale na szczęście już robię siku. Za pierwszym razem też mi się zbierał ale lekarz przepisał mi jakieś drogie tabletki i obyło się bez szpitala no i nie było tak źle jak teraz. Postaram się jeszcze wytrzymać do jutra ale jeśli będzie gorzej to pojadę do szpitala.
najki
Fanka BB :)
kachna współczuję - trzymaj się mocno i oby odpuściło
yplocka - super, że wracasz do walki! ;-)
kate Ty w Invikcie się leczysz?
yplocka - super, że wracasz do walki! ;-)
zastanawiam się...czy i ja nie potrzebuję pomocy. Tzn. ja wiem, że jej potrzebuję tylko chyba wstydzę się do tego "głośno" przyznać...yplocka my tez korzystaliśmy z pomocy po biochemicznej i się udało macica i mozg to jedno ciało;-)
kate Ty w Invikcie się leczysz?
melissa
Zaangażowana w BB
kachna ja jak miałam problemy z oddychaniem przy hiperce to zapiłam je wodą...dosłownie...leżałam przy otwartym oknie i piłam mnóstwo wody....udało się i ciąża się utrzymałam
w szpitalu dadzą białko w kroplówie.....
dziewczyny podczytuję ale tyyyyyle piszecie, że nie ogarniam! a ile nowych dziewczyn w krótkim czasie
u mnie ()() chyba dostałam okres w dniach kiedy powinnam mieć owulke o.0 w 15dc
i nie wiem co robić, jutro dzwonię do gina, mamy podchodzić po @ ale to miało być pod koniec października mój organizm znów się wykoleił
w szpitalu dadzą białko w kroplówie.....
dziewczyny podczytuję ale tyyyyyle piszecie, że nie ogarniam! a ile nowych dziewczyn w krótkim czasie
u mnie ()() chyba dostałam okres w dniach kiedy powinnam mieć owulke o.0 w 15dc
i nie wiem co robić, jutro dzwonię do gina, mamy podchodzić po @ ale to miało być pod koniec października mój organizm znów się wykoleił
Jeśli zacznie mi ciężko oddychać to pojadę. Nie mogę jeść bo jakbym nie miała miejsca w żołądku.
w jakim mieszkasz mieście? nie powinnaś jechać na ginekologię?
reklama
Podziel się: