reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dorota-choc brzmi to niedorzecznie,sa to wyniki ktore mnie doluja bo w sumie hormony,endo ,macica to wszystko pieknie dziala,za to mam dwa niedrozne jajowody i chromosomy ktore robia co chca.:angry: I jak dochodzi kolejny dobry,powiedzmy wynik to mnie jeszcze bardziej trafia:angry:wiem,ze ciezko to zrozumiec...

yplocka my tez korzystaliśmy z pomocy po biochemicznej i się udało:-) macica i mozg to jedno ciało;-)

Dorota poszukam statystyk, ale one sa na starych odczynnikach, albo innych niż w PL. Co do leków, jeżeli zarodek się implantuje to trwa to 48h, wiec wszystko gites. A ja powoli wracam do siebie:-)

AMH, Anti-Mullerian Hormone, IVF, female fertility, ovarian reserve, | Fertility Check
AMH_graph.jpg

kachna84 ja siusiu nie mogłam zrobić, lezałamm bo tyłek bolał i tez problem z prostowaniem był.Ale ja nie miałam wody w jamie brzusznej.Akto wie czy u Ciebie się nie zbiera.

Dorota AMH według statystyk to około 1 - 1,5. (40lat) stare odczynniki.

reklama
Do góry