reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kate moj maz dzis pierwszy raz sam kazał dac sobie brzucha i chyba pierwszy raz mowil do dziecka, oczywiscie było to " kop matkę kop" :) i pierwszy raz mowil o mnie mama:)
To jest dopiero niesamowite - tak sie bałam ze nie płakałam nie cieszyłam sie jak głupia jsk te dwie kreski zobaczyłam, byłam zawiedziona sama soba i swoja reakcje... Ale wiem ze to teraz to sa emocje mi nieznane hehehe

Czy moge was spytać o rade ? Biore tabletki anty... Przed stymulacja. Dzisiaj jest 6 d (dopiero)bardzo bola mnie jajniki ;((na zmiane jak przy mega owulacji czy możliwe ze tabletki sa nie tak dopasowane ? I zaczelo mi sie znowu plamienie ...martwi
Mnie to ze to tylko tabletki a co dopiero jak przyjda dawki podczas stymulacji to co to bedzie Za bol? Radzicie
Zeby jutro lekarzowi dac znac czy to normalne i jakos dac rade

Kropka, zrobisz ten test i bez względu na wynik dasz radę! A ja trzymam kciuki, by był pozytywny:)
Kate, z rodzina najlepiej na zdjęciu... pewnie to wiesz. Ale najpiękniejsze jest to, że środek ciężkości teraz przesuniesz, bo wszystko będzie się kręcić wokół TwojeJ rodzinki :)
Lolita, mnie też tak jak aishe po punkcji nic nie bolało, no ale o baraszkowaniu też bym nie pomyślała ;P

Najki, trzeba szukać i zwiększać swoje szansę, więc jeśli eg wg lekarza miałby Ci pomóc, to dlaczego nie? :)
Monisia, Elfka głowy wysoko, pierś do przodu i do dziela:)
Annemarie :)

Dziewczyny do kiedy na encortonie bylyscie? Ja zaraz zaczynam przygodę z luteina przed crio:) czy po transferze dodawali Wam jeszcze jskis leki? Mi przepisano estradiol, luteine, encorton no i fraxi w brzuch. Coś do tego dojdzie?

Dobrej nocy :)

Jeśli masz możliwość, zadzwoń do lekarza. U mnie czasem na antkach zdarzało się planie nie i nie oznaczało nic złego. A co do bólu.. bralas już kiedyś antykoncepcję, też tak reagowałas? Pamiętaj, że każdy ma inny próg bolu, różne odczucia, a ten dzisiejszy ból wcale nie musi oznaczac, że źle zniesiesz stymulacja. Ja do iui miałam 2 pęcherzyki i bolało bardziej niż teraz przy 15 do ivf :) a nastawialam sie na masakre ;)

reklama
Czyżby dzisiaj bez większych wrażeń ;) ?
Miłego dnia! ;-)

WRZESIEŃ:

25: Aisha_23 - transfer
25: fruitofhope - wysoka beta!
25: Kropka1985 - dwie krechy na teście
25: inga_po - wysoka beta!!
25: Bety - kontrola prg
26: DorotaMie - wysoka beta (7dpt)
28: annemarie - wizyta kontrolna
28: najki - podgląd endo (wizyta przed crio)
29: stacy - wizyta kontrolna
29: anika11 - crio pieknego kropeczka 4AA :)
30: bubu - kolejne spotkanie z maluszkiem
30: DorotaMie - wysoka beta! (11dpt)

PAŹDZIERNIK:

01:
fruitofhope - usg
01:
kate_p - kontrola szyjki
02:
kropka - dwie grube krechy na teście :)
02: Kropka1985 - powtórka testu i tłuste dwie krechy :)
03: Bety - wysoka beta!:)
03: Aiska_23 - dwie krechy na teście
06: emenems - ginekolog w Gdańsku
07: Aisha_23 - wysoka beta!
12: emenems - kontrola ciążowa (rodzinny)
14: emenems - kontrola położna
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji

LISTOPAD:

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!

Ostatnia edycja:
Do góry