reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kate moj maz dzis pierwszy raz sam kazał dac sobie brzucha i chyba pierwszy raz mowil do dziecka, oczywiscie było to " kop matkę kop" :) i pierwszy raz mowil o mnie mama:)
To jest dopiero niesamowite - tak sie bałam ze nie płakałam nie cieszyłam sie jak głupia jsk te dwie kreski zobaczyłam, byłam zawiedziona sama soba i swoja reakcje... Ale wiem ze to teraz to sa emocje mi nieznane hehehe

Czy moge was spytać o rade ? Biore tabletki anty... Przed stymulacja. Dzisiaj jest 6 d (dopiero)bardzo bola mnie jajniki ;((na zmiane jak przy mega owulacji czy możliwe ze tabletki sa nie tak dopasowane ? I zaczelo mi sie znowu plamienie ...martwi
Mnie to ze to tylko tabletki a co dopiero jak przyjda dawki podczas stymulacji to co to bedzie Za bol? Radzicie
Zeby jutro lekarzowi dac znac czy to normalne i jakos dac rade

Kropka, zrobisz ten test i bez względu na wynik dasz radę! A ja trzymam kciuki, by był pozytywny:)
Kate, z rodzina najlepiej na zdjęciu... pewnie to wiesz. Ale najpiękniejsze jest to, że środek ciężkości teraz przesuniesz, bo wszystko będzie się kręcić wokół TwojeJ rodzinki :)
Lolita, mnie też tak jak aishe po punkcji nic nie bolało, no ale o baraszkowaniu też bym nie pomyślała ;P

Najki, trzeba szukać i zwiększać swoje szansę, więc jeśli eg wg lekarza miałby Ci pomóc, to dlaczego nie? :)
Monisia, Elfka głowy wysoko, pierś do przodu i do dziela:)
Annemarie :)

Dziewczyny do kiedy na encortonie bylyscie? Ja zaraz zaczynam przygodę z luteina przed crio:) czy po transferze dodawali Wam jeszcze jskis leki? Mi przepisano estradiol, luteine, encorton no i fraxi w brzuch. Coś do tego dojdzie?

Dobrej nocy :)

Jeśli masz możliwość, zadzwoń do lekarza. U mnie czasem na antkach zdarzało się planie nie i nie oznaczało nic złego. A co do bólu.. bralas już kiedyś antykoncepcję, też tak reagowałas? Pamiętaj, że każdy ma inny próg bolu, różne odczucia, a ten dzisiejszy ból wcale nie musi oznaczac, że źle zniesiesz stymulacja. Ja do iui miałam 2 pęcherzyki i bolało bardziej niż teraz przy 15 do ivf :) a nastawialam sie na masakre ;)

reklama
Czyżby dzisiaj bez większych wrażeń ;) ?
Miłego dnia! ;-)

WRZESIEŃ:

25: Aisha_23 - transfer
25: fruitofhope - wysoka beta!
25: Kropka1985 - dwie krechy na teście
25: inga_po - wysoka beta!!
25: Bety - kontrola prg
26: DorotaMie - wysoka beta (7dpt)
28: annemarie - wizyta kontrolna
28: najki - podgląd endo (wizyta przed crio)
29: stacy - wizyta kontrolna
29: anika11 - crio pieknego kropeczka 4AA :)
30: bubu - kolejne spotkanie z maluszkiem
30: DorotaMie - wysoka beta! (11dpt)

PAŹDZIERNIK:

01:
fruitofhope - usg
01:
kate_p - kontrola szyjki
02:
kropka - dwie grube krechy na teście :)
02: Kropka1985 - powtórka testu i tłuste dwie krechy :)
03: Bety - wysoka beta!:)
03: Aiska_23 - dwie krechy na teście
06: emenems - ginekolog w Gdańsku
07: Aisha_23 - wysoka beta!
12: emenems - kontrola ciążowa (rodzinny)
14: emenems - kontrola położna
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji

LISTOPAD:

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!

Ostatnia edycja:
Do góry