reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Byłam u internistki, gardła nie mam czerwonego, węzłów też nie mam powiększonych.,...a czuję się strasznie grypowo. Dała zwolnienie na przyszły tydzień, ale jeszcze zobaczę jak się będę czuła.
Może tylko dzisiaj mam taki dzień do d..y.

Kate po cichu gratuluje :)

Calineczka i kate seria *spam* dla kobiet w ciazy (syrop, tabletki i spray do nosa) i tabletki Prenatal Grip Care. Ja po syropie mialam straszna zgage, mimo, ze przez cale zycie nie wiedzialam co to zgaga ;)

Kiki ja w ciazy bylam na 4 pogrzebach ale tylko w kosciele, sumienie podpowiedzialo mi co zrobic.

Gizas ja prenatalne w 12 tc mialam przez brzuch a plci nie widzial.

Kate dobrze by bylo gdybysmy po 12-tym tc przestaly sie obawiac, niestety to tak nie dziala. Ja sie smieje, ze zanim syn do wojska pojdzie to ja sie bede o niego ciagle bala ;)

Hej Kobietki i zagubiony Chłopaku,
dzisiaj jest mój 5ds gonalem i na podglądzie okazało się, że wyhodowałam na LJ 6 pęcherzyków a na PJ 4 pęcherzyki, wszystkie wielkości ok10-11mm, endo ma dopiero 5mm, a od jutra zmiana leku na menopur, w poniedziałek kolejny podgląd.

Hess, estradiol masz piękny, prg niestety wskazuje że transfer będzie ale pingwinka za miesiąc, najważniejsze by były piękne zarodki i za to trzymam kciuki.

Kate_p7, &&&&&&& z całych sił zaciśnięte

Kiki, ja też uważam, że lepiej żebyś nie szła na ten pogrzeb, jest za zimno, jest sezon chorobowy a Ty powinnaś teraz na siebie uważać, zawsze możesz przecież podejść na cmentarz w innym dniu i zapalić świeczkę, a tym co sobie inni pomyślą to się nie przejmuj, teraz jesteście Wy najważniejsi !

A ja zrobiłam bete dzisiaj bo nie wytrzymałam do jutra mimo ze piątek 13ego trudno. No i mam nadzieje że przełamałam złą passe bo jest beta 46.6, prg 58, a że bete już miałam pozytywną a potem przyrost się popsuł to czekam na następne weryfikacje.

Kate tak się ucieszyłam jakby to co najmniej moja beta była:-D po cichu gratuluję;-)
Hess ja mam to samo przy usg, jeden jajnik wyżej i kiedyś dr tak mnie gniota, ze oczy z orbit mi wychodziły:szok: kurcze nie wiedziałam że przez progesteron można odwołać transfer:baffled: ale najważniejsze, żeby sporo ładnych zarodków było, a kiedy je podadzą to już pół biedy:tak:
Calineczka zdrowia;-)

U mnie chwilowy spokój, @ mi się skończyła i zaczynam w pełni naturalny cykl:-p aż mi dziwnie, że żadnych prochów nie biorę czyt. hormonów:baffled: troszkę mi żal, że chwilowo stoję w miejscu, ale moze to mi dobrze zrobi:sorry2: lecę prasować, jeszcze wszystkiego nie doczytałam, ale moze później zajrzę, miłego wieczoru;-)

kasik kupiłam *spam* syrop, może pomoże, w sumie to witamina C i czosnek wiec będę pięknie pachniec:-D

dorotav szykuje się 10 ładnych komóreczek:-) albo i więcej, bo po punkcji zawsze jest jakos ich więcej:happy2:

Olusia - a jak tam Twoja dzisiejsza wizyta - ta ostatnia przed porodem jest dość ważna - czego się dowiedziałaś?
Kiki - trzymam kciuki za jutro! Nic się nie bój - na pewno wszystko będzie dobrze!

Jutro punkcja, już w sumie chciałabym być po. Dziś ledwo chodzę tak mnie jajniki kują! :baffled: Nie wiem jak ten tydzień zniosę - czekanie na transfer ech :sorry2:

MARZEC

14: szkrabek - punkcja

14: kikifish87 - badania prenatalne
16: sham - badania
16: kate_p7 - druga wysoka beta! :)
16: blueskye - druga wysoka beta!
17: Gizas - spotkanie z maluszkiem - USG :)
17: sykatynka - udany criotransfer
17: calineczkaa - USG serduszkowe
18: szkrabek - transfer
18: Hess - punkcja
19: Fusun - USG serduszkowe
26: GizaS - badania prenatalne
26: agulla84 - wizyta kontrolna
28: Olusia - się rozpakowuje!

Dorotav - początek stymulacji
Ying - Ying - udany criotransfer

KWIECIEŃ

Yplocka1 - udany criotransfer