reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kate_p - super wynik!! Gratulacje. I oczywiście kciuki za przyrost. Beta bardzo ładna jak na 6 dpt, nie myśl nawet o powtórce sytuacji:dry:teraz wszystko będzie szło pomyślnie:tak:
Kiki co do obecności na pogrzebach opinie są różne ale na 100% nie powinnaś patrzeć na osobę zmarłą. Ciocia to nie jest aż tak bardzo wazna osoba-wystarczy jak Twój M pójdzie. Teraz się ochłodziło, wymarzniesz w kaplicy, kościele i na cmentarzu-nie potrzebne Ci to. Dziecko jest najważniejsze.

*spam* syrop dla kobiet w ciąży 115 ml - Apteka Internetowa Cefarm24
Tylko to znam na ból gardła dla kobiet w ciąży. Mnie też smyra w gardle od tygodnia, staram się wygrzewać i nie rozwinęła się choroba ale smera cały czas.

Jak pójdę do internisty dziś i wezmę napewno od niej zwolnienie na przyszły tydzień, to wpisze mi ten kod na zwolnieniu na ciążę?

przyłączam się do pytania Caliny bo czuje się grypowo:-(

Hess
ja stałam przy rejestracji jak wszedł kunicki i przywitał się z pigułami, szary sweterek taka jakby tunika z golfem, jeansy, ciemne włosyw kucyku ale jaśniejsze niż twoje.

Nie wiem czy wypisze bo nie masz jeszcze karty ciazy ani potwierdzonej ciazy takie zwolnienia to tylko gin chyba. Internista raczej nie...

reklama
kate_p7 - to niestety Cię nie zarejestrowałam ;). Widać, skupiona już byłam na Kunickim.

calineczkaa - chyba nie wpisze, może wpisze na przeziębienie?? Ale ja akurat się nie znam.

Do góry