reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jutro pierwsza wizyta u nowego lekarza który chyba będzie prowadzącym ciążę, tylko muszę się upewnić czy pracuję w tym szpitalu o którym myślę bo na stronach internetowych szpitala jest tylko mowa o ordynatorze. Jak wszytsko będzie dobrze to jutro będę mieć założoną kartę ciąży. A z dr M z Gyncentrum już się pożegnałam ostatnio, umówił nas tylko na prenatalne na 26 marca i do zobaczenia za dwa lata jak wrócimy po rodzeństwo-najpierw po mrozaczka a później kto to wie. Po 12 tyg ciąży mam też otrzymać też zwrot w wysokości 6900 zł a program 2+1 bo udało się za pierwszym razem a zapłaciliśmy 13 900 zł. Na remont pokoiku dla dzieka będzie jak znalazł:-p
Agulla a to była Twoja 3 próba z rządówki? miałąs tylko 2 zardoki czy reszta nie dotrwała do mrożenia?

Miałam 4 zarodki dwa dostalam a jeden jest zamrozony co jest cudem bo nigdy nie mialam mrozaczka! Dziwnie się działo bo dwa od razu się zaplodnily a dwa dopiero później hmm tak to była ostatnia próba :-/

Agulla ja tam jestem dobrej myśli :-) Ciąża z tego jest i będzie cud malina:-)
Trzymam kciukasy za przyrost!
Fasun i Calineczce gratki. Serducha to formalność!
Pozdrawiam Wszystkie kobietki!
A za Kate_7 ogramniaste kciukory!!:happy2:

Edit :) I Pana także pozdrawiam ;-)

Ostatnia edycja:
witam wszystkich :-)

andromeda5 i Kate23 - dajcie znać jak tylko będziecie znały wyniki bety!!! czekamy niecierpliwie na kolejne ciężarówki! ;-)

agulla84 - ja zielona jestem przyznaję, ale to co mówią dziewczyny ma duży sens - beta nie zerowa, termin betowania wczesny, a kropki młede podane - daj sobie jeszcze czas i trochę nadziei - jak Ty nie będziesz w swoje dzieciaczki wierzyć, to kto inny ma to zrobić? ;-) będzie dobrze! :tak:

kate_p7 - trzymam kciuki za punkcję! mam nadzieję, że się będziesz dobrze czuła po! I teraz już wszystko w rękach losu, zrobiłaś wszystko by było dobrze! Trzymam mocno kciuki za pozytywny wynik! :-)

Ja dziś pierwszy raz zaaplikowałam sobie zastrzyki i powiem Wam, że stresa miałam strasznego a okazało się, że w ogóle nie poczułam tych zastrzyków :szok: jestem niezła pielęgniarka :cool2:

Wczoraj pani prawdziwa pielęgniarka pokazywała mi i mężowi w klinice jak się robi zastrzyki - i tak mnie strasznie bolało, że łuj oj oj oj... :baffled: Menopurem to mi się wwiercała w skórę "no niestety, takie tępe te igły są przy tym leku..." ech... ale ogólnie sympatyczna pani...
wcześniej pobierała mi krew i też myślałam, że śrubokrętem to robi a nie igłą... :confused2: no cóż niektórzy nie mają ręki do zastrzyków... a tu dziś taka niespodzianka - nic nie poczułam :-D i taka radość, a denerwowałam się cały dzień - głupek :dry::-p

Fusun, kochana! Fantastyczne wieści!!! Gratulacje! Wierzyłam cały czas, że będzie dobrze :tak:;-):-D:-D

Dziewczęta i chłopaku - poniżej aktualny kalendarz.

MARZEC

03: GizaS - podglądanie maluszka
03: calineczka - 4 jeszcze wyższa beta!
04: kikifish87 - wizyta kontrolna
04: dariaa16 - wysoka beta!
05: Hess - początek stymulacji
06: Kate23 - wysoka beta!
07: dagpio - USG podglądanie serduszka
08: szkrabek - podgląd pęcherzyków
09: calineczka - USG pęcherzykowe
09: Fusun - USG pęcherzykowe
09: szkrabek - podgląd pęcherzyków