reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzwoniłam do kliniki i powiedziała mi pani położena ze mam powtórzyc bęte jeżeli nie spadnie to brać leki a jeżeli wzrośnie ale nie dużo to mam przyjechać i tak mam wizytę na piątek a i jeszcze mi mówiła ze w naszej klinice beta powyżej 2 to ciąża

reklama
Dzwoniłam do kliniki i powiedziała mi pani położena ze mam powtórzyc bęte jeżeli nie spadnie to brać leki a jeżeli wzrośnie ale nie dużo to mam przyjechać i tak mam wizytę na piątek a i jeszcze mi mówiła ze w naszej klinice beta powyżej 2 to ciąża

A to juz jest pierwszy cud:-) jesli beta 2 to ciaza.:szok:.Zresza wszystko jedno,wazne zeby do piatku rosla:tak:

Agulla masz nadal wierzyc !!! Progesteron masz bardzo ladny ja taki mialam 4 dpt. Wedlug mnie to to plamienie co mialas to bylo implantacyjne wiec pewnie beta bedxie dopiero piac sie w gore !!! Ja nadal trzymam kciuki. Tym bardxiej ze progesteron ciazowy a beta nie 0 !!!

Agulla wiem że spodziewałaś się bety dwu cyfrowej, ale uważam że jeszcze nic straconego. Miałaś podane bąble dwu dniowe. Pierwsza beta mogła być pozostałością po zastrzyku na pęknięcie, ta już daje znak że coś się zadziało. Albo dopiero co była implantacja, czasem zardoki żeby być blastką rozwijają się nawet 7 dni, plus 2+3 dni na implantację to by się zgadzało. Druga opcja to że dwa się zadomowiły ale jeden jednak na krótko stąd niski wynik, a trzecia możliwość którą nie dopuszczamy to biochemiczna ale o tym na razie nie rozmawiamy, trzymamy się wersji pierwszej lub drugiej:tak:i nie płacz, bo stres powoduje skurcze i bardzo negatywnie wplywa na zarodeczek który na pewno się wgryzł bo skąd by inaczej była ta beta:tak:

Dom kupiony, M mówi że za tydzień już się przenosimy, musimy tylko pozamaiwać banery pod firmę a jutro spotkanie z moim maluszkiem:tak:cieszę sie i boję jednocześnie. Mam nadzieję że znowu usłysze to piękne bicie serducha tu, tu, tu, tu

reklama
Do góry