reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dariaa16 ja bym zaczęła brać bo jeśli ci się udało za co trzymam kciuki :tak: to kw. foliowy jest bardzo potrzebny do prawidłowego rozwoju więc lepiej późno niż wcale.

reklama
Wyniki będzie dzisiaj napisze o ile nie walne na zawał! A tak mnie dzisiaj głowa boli ze to jakaś masakra!!!

agulla to jesteśmy razem;-) ubiegły poniedziałek był taki piękny, calineczkaa i fusun betowały po raz pierwszy i jakie teraz tego wyniki :-). Mam nadzieję ze i nam się dziś uda!!! wyniki będę miała ok 16, staram się cos robić ale w głowie tylko jedno. jadąc dziś samochodem byłam tak roztrzęsiona ze bałam się o jakiś wypadek.

to w takim razie dzis zaczne brac 5mg kwasu foliowego, tak sie boje i mam czarne mysli...i fat ze to pierwsze podejscie i podobno rzadko sie udaje... no i objawy jak na @ w srode zrobie bete i moze bedzie juz cos wiadomo...

Dziewczyny z beta ogromny stres ale to nic z porownaniem jaki stres towarzysxy cale 9 mc zanim przytuli sie maluszka .

Dzis same wysokie bety beda !!!

no niestety stres nie odpuszcza nawet po pozytywnej becie, ani po usg pęcherzykówm, myślałam że po serduszkowym będzie lepiej ale cały czas się boję o maleństwo, czy jest jeszcze, czy się prawidłowo rozwija, czy serducho bije dobrze...i tak będzie już zawsze:sorry2:

Fusun beta piękna:tak:ponownie gratuluję i spokojnych 9 miesięcy
Agula i Andromeda z wytężenie czekam na Wasze bety, co chwilę odświeżam:-D

reklama
Inka ale ktoś musi mieć porażke !zawsze tak jest na forum

Agulla heloł od czarnowidztwa to jestem ja:-p też czekam z niecierpliwością na Twój wynik i ciagle zaglądam:-)

mam nadzieję, że ten tydzień zacznie się pięknie, zresztą już się zaczął Calineczka I Fusun cudne betki:-D wysyłacie te fluidki masowo bo tu mnóstwo chętnych:-)

Andromeda też przebieram nóżkami nad Twoim wynikiem bo my transferowałyśmy tego samego dnia i liczę, że mnie zarazisz:-D
GizaS ma rację teraz panikujemy przed betą a później to będzie jazda:cool2: wcale nie lepsza, tylko już jeden krok będzie za nami:tak:

Ja dzisiaj bez no spy i powiem Wam, że całkiem do przeżycia:happy2: brzuch i krzyż czuję, ale tak normalnie (o ile jakikolwiek ból tak można nazwać), ogólnie to bliżej mi @ niż ciąży, ale kto to wie:-D nie wiem jak przetrwam do piątku, już dziisaj kombinowałam co by może jednak jechać na krew, ale jakoś się opamietałam:cool2: zrobiłabym sikacza bo to najłatwiej dostępne w moim przypadku, ale nie jest miarodajny, więc nie ukoi mi nerw:confused: nic czekam na cudne wieści od Koleżanek:-D:-D:-D

Do góry