reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agulla84 więc trzymam kciuki ;)!!! Ja w przeciwieństwie do ciebie miałam blastke ale nic nie czuję oprócz objawów na @ a to mój 4dpt, jutro przepisze wizytę na 6.03 . Calineczka ja również mam mutacje w genie MTHFR i biorę tylko acard na własną rękę... Ale dzis dxien zalamki

Zaraz idę się wykąpać i może zasne i pospie chociaż do 7 bolą mnie oczy od płaczu może to pomoże :-) mezusiu już nie ma jest już w drodze do Holandii

Agulla Dziewczyny już wszystko napisały, więc ja tylko się pod tym podpiszę:-) ja tam może jeszcze malo wiedzy mam na ten temat, ale przy dwudniowych kropkach to chyba wszystko wolniej działa, więc jeszcze nic stracone:-) trzymam kciuki:-D
Katep powodzenia jutro:-D:-D:-D:-D:-D
Daria no więc tak, ja taką "depresję" że tak to ujmę mam od poczatku bo brzuszysko boli mnie od transferu i tylko przybiera na sile:wściekła/y: chcę wierzyć, że się uda i tak w głebi serca na nadzieja się tli, ale kurde znam swoje ciało i akurat w kwestii @ nigdy mnie nie oszukało:-( ale nadzieja umiera ostatnia, więc nie pozostaje nam nic innego jak czekać;-) a wiadomo w kupie raźniej:-D
Szkrabku super wieści i rzeczywiście Menopur ma bardzo tępe igły:baffled: a proszę zanotuj mnie w kalendarzu 6.03 beta - daj Boże wysoka:-D

TRZYMAM KCIUKI ZA JUTRZEJSZE WIZYTY I NIETYLKO:-D:-D:-D:-D

Ja dzisiaj byłam w kościele pomodliłam się za Was wszystkie, a co:-D potem obiadek, a później byliśmy w lesie i nad jeziorem:-D połaziliśmy, mam nadzieję dotleniłam Kropka i nie zamierza mnie opuszczać - cały czas Mu to mówię, że ma za duży fanclub i nie może go zawieść:-) a w ogóle wiecie co wymyśliły moje szalone Siostry, że jak Kropek z nami zostanie i będzie chłopcem to musi być OLAF (bałwanek z Krainy Lodu) bo "brakuje mu trochę ciepła":-D tak mi miło jak to słyszę, że pomimo najbardziej pesymistycznych wizji, iskierka się tli:zawstydzona/y: buziaki:-) ps. macie fotkę z mojej wyprawy:tak:

Załączniki

• kr4.jpg
    kr4.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 71
Agulla84 kochana mocno ale to bardzo mocno trzymam kciuki za ciebie jutro. Właśnie tupie nogą i każe twojej becie mocno urosnąć i basta nie ma innej opcji. Kropki zostają już z tobą ! A na nerwy najlepsze kakao pomoże ci zasnąć.

Ostatnia edycja:
Agulla trzymam kciuki bardzo mocno za jutrzejszą betę !!!!!!!!!!!!!!!!!!(wysłałam Ci priv.:-))

Kate_p7 Powodzenia jutro, za 12 pięknych oocytów!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fusun jeszcze wyższej bety!!!

Ostatnia edycja:
dziewczynki trzymam kciuki. naprawde nie zrażajcie sie objawiami. tak jak juz pisalam ja mialam juz od 3 dpt objawy @

agulla- kochana dziewczyny chyba juz wszystko napisały. ja tez mysle ze 7 dpt jak na 2 dniowe kropki to i tak zdecydowanie za szybko. ja robilam w 9 dpt ale 3 dniowych i patrz jaka niska beta byla wtedy.

andromeda- wsumie czuje sie ok.nie mam żadnych objawow nie liczac ciagniecia podbrzusza. jak sie przeforsuje ze za duzo porobie i pochodze to boli mnie brzuch. boje sie ale na szczescie w srode wizyta i bede mogla po 2 tyg spr czy dzidzia sie rozwija. nadal sie boje bo do 12 tyg wszystko moze sie stac

a ja dzis jestem po rozmowie z mama i ona mnie dzis uswiadomiła ze ja sie urodziłam w 28 tc :szok:

agulla trzymam moccccnoooo kciuki, wierzę że jutro zobaczysz wysoką betę.:tak: Musisz znaleźć sposób żeby się odstresować bo to na pewno ci nie pomoże.

Kikifish u mnie mdłości ustały ale też pobolewa mnie po forsowaniu brzuch na dole i cała się od razu spinam bo martwię się co jest grane. Ostatnio wybrałam się ns miasto i szlam niby wolno ale zaczął mnie brzuch boleć więc tel do męża i 5 min później już jechalam :-D U mnie zacznie się 11 tyd.

Agulla, ale się pospieszyłaś.... Stanowczo za wcześnie na betę przy dwudniowych zarodkach. Ale z drugiej strony ona nie wyszła zerowa. Ja myślę, że jutro zobaczysz pozytywny wynik. Za to trzymam kciuki.

Kikifish, niezła akcja. Przez całe swoje życie nie wiedziałaś, że urodziłaś się jako wcześniaczek?

reklama
Fusun wiedzialam ze bylam wczesniakiem bo smieja sie ze mnie ze z takiego wczesniaka co mialo 950 gram wyrosla taka babica-jak to moj tata mowi.
Tylko dzis przy rozmowie mnie tknelo ze spytalam ktory to byl tydzien ciazy. Jakos nigdy o tym nie myslalam i jakos mnie to dzis zszokowalo. Matko co oni musieli przezywac.smiali sie ze mialam szczescie bo byly wtedy tylko 2 inkubatory i na szczescie jeden byl wolny.

Do góry