reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Agulla ale pomysl jezeli kropki zaczely sie wgryzac 5 czy 6 dpt bo sa 2 dniowe to jeszcze nie zaczela sie prawdxiwa produkcja bety. A jak masx watpliwosci to zrob jutro bete i bedziesx miala czarno na bialym. Ja tam wierze bo beta nie jest zerowa...

reklama
Właśnie wyczytałam w ulotce clexana, że raczej nie powinno się go przyjmować z kwasem acetylosalicylowym, tj. acardem.
Więc chyba ten Acard od jutra odstawię.
Co o tym myślicie?Gizasku?

Kasik, ale na ulotce clexana jest napisane, że acard może powodować zaburzenie procesu homeostazy, który ten clexan ma poprawić. Tak to zrozumiałam. Ale jak większość bierze, to i ja będę brała.
Agulla, trzymam kciuki za miłe rozczarowanie.
U mnie nadszedł pierwszy objaw ciąży-senność!!:happy2:

reklama
Właśnie wyczytałam w ulotce clexana, że raczej nie powinno się go przyjmować z kwasem acetylosalicylowym, tj. acardem.
Więc chyba ten Acard od jutra odstawię.
Co o tym myślicie?Gizasku?

ja miała dwa incydenty z krwawieniem w ciąży - lekarz wyjaśnił to braniem właśnie acardu, może to jest powód Twojego krwawienia z odbytu?

Do góry