reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

layla75 musisz byc cierpliwa,wszystko wyjasni sie juz niedlugo.Trzymam kciuki,bo nie wszystko jeszcze stracone.

Dzis moj wielki dzien,jade po mojego malucha do Oslo.Transfer o 12.30 :tak:

Pozdrawiam :)

trzymam mocno zacisniete kciuki, waw to naprawde TWÓJ WIELKI DZIEŃ:happy:
ale Ci zazdroszcze:-) ja jeszcze troche musze poczekać, ale zleci, dam rade:-)

layla_75 trzymam kciuki, czekamy na dobre wieści z betą:tak:

reklama
Hejka!
Bombel gratuluje dziewczynki :-) my tez chcemy pierwsza dziewczynke..ale co bedzie to bedzie..wazne, żeby było ...
czarny kot.....to super, że juz dzisiaj bedziesz z maleństwem ...:-):-)
layla czekam na dobre wiesci :tak:

bombel fajnie ze bedzie niunia :) sukieneczki,wstazki we wlosach i spineczki.Bedzie mala modelka :)

Dziewczynki macie dla mnie jakies wskazowki,czego nie robic po transferze? Jak mam na siebie uwazac? bombel napisala zeby nie podnosic glowy po transferku:confused2: dlaczego? slyszalam tez zeby rak w gorze nie trzymac za dlugo:confused2: slyszalyscie moze cos wiecej?

dodora - już nie mogę się doczekać usg.
Zastanawiam się tylko jak to jest. Bo ja miałam robioną betkę 2 razy. Jak widzę tutaj niektóre z Was o wiele więcej. Od czego to zależy????
Mi lekarz ma powtórzyć ale dopero za 2 tygodnie czy tak ma być?
Czarnykot - dziś twój wielki dzień. Trzymam kciuki.
Bzzzz - co u Ciebie kochana?

Moj maz nie mogl wytrzymac napiecia i sam zadzwonil do kliniki WYNIK NEGATYWNY :-:)-:)-( kazali mi jeszcze zrobic test "sikany" po dwoch dniach ale po co? skoro beta nic nie wykazala? uff Milego dzionka dla Wszystkich

Powiedzcie mi jeszcze ile razy Wy powtarzałyście betę i w których dniach po transferze. Troche mnie to martwi i zastanawiam się czy nie iść i nie zrobic raz jeszcze.

czarnykot - mi też o tym wszystkim wspominały pielęgniarki i dodatkowo po prostu się oszczędzać, nie dźwigać, nie wieszać firanek:-D itd. Generalnie nic nie robić:))

dobrze, ze Wy takie doswiadczone w tym temacie transferu bo ja o tym nie wiedziałam...dobrze Was miec :-)
leya wspolczuje ..tule mocno....
meg jesli beta ładnie przyrasta to nie trzeba jej chyba zbyt wiele razy powtarzac....tak mysle, wiec sie nie stresuj...a jak chcesz to sobie zrób bete:-)

reklama
leyla 75 bardzo mi przykro .... trzymaj sie kobietko:-(

Wyczytalam jeszcze zeby lezec z nogami w gorze,to znaczy 2 poduszki pod nozki i relaxik :) Cos czuje ze juz zaczynam przesadzac ;) swiruje :tak:

Do góry