reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jezu dorota jak to możliwe ??? Jak pytałam u mnie w klinice czy jest możliwość, że się nie rozmrozi to Pani powiedziala, że teraz mają nowoczesne podłoża i rozmraża się idealnie 99,99% zarodków, a tamtych starych podłoży już nie stosują. W jakiej ty klinice jesteś? Kurde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dororav ale jak to :-( dlaczego już dzisiaj rozmrażali? u mnie dopiero w dzień transferu ...
Nie wiem jak to możliwe, u mnie w Klinice nie słyszałam o takim przypadku, myślałam że to już przy obecnej technice się nie zdarza :-(

Esiek u mnie tez bylo rozmrazanie i podanie w tym samym dniu... nawet pani embriolog mowila ze ladnie sie rozmrozil i wykazuje cechy dalsze rozwojowe...

Z tego co slyszalam rzadko sie zdarza ze kropek sie nie rozmrozi.. chyba ze w inkubatorze nie przezyl...

jutro mogę iść na wizytę do gina tak jak miałam zaplanowany transfer i się czegoś więcej dowiedzieć, ale w tej chwili nie ma to już właściwie znaczenia. Pewnie jest tak jak Esiek piszesz rozmrozili go i nie podjął się dalszego dzielenia, bądź obumarł. Rozmawiałam z położną i ona nie wiedziała co się stało.

reklama
Do góry