reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jak się dokładnie określa ten tydzień ciąży bo ja glupieje jak czytam - jeżeli w piątek skończyłam równo 7 pełnych tygodni ciąży (okres 14 lutego) to teraz jestem w 7 tygodniu i 5 dniu czy w 8 tygodniu i 5 dniu ????

Esiek jak masz 7t5d ti mowisz że 8 tc, 8t0d - 8 tydzień, 8t1d to już 9 tc itd ;)
Ona232 patrzylam na swoją bete ja 16 dpt miałam ponad dwa tysiące więc dwa dni wcześniej też musiało być ok 1000 więc to ok a jak wiadomo veta u każdej z nas się różni ;)

Esiek to moze ja Ci wytłumacze na moim suwaczku wg niego jest 12 t i 4dc, niektórzy licza że jest to juz 13 tc a ja liczę według suwaczka, a mój dr 12/13 on tak wpisuje w karte ciaży i on termin policzył mi od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki, a ja liczyłam według transferu i wyszedł 1 dzień róznicy a usg pokazało tak jak według miesiaczki. Na prenatalnych dr tez wział od ostatniej miesiaczki.

Bziumelka - &&&&&&&&& za transfer, niech maleństwo zostanie z Tobą a beta rośnie jak opętana:-)
Infinity - zawsze jak chcemy być zdrowe to coś się przyplącze:-(. Ja też coś mam, chyba zatoki, głowa boli, nos zatkany, oczy łzawią i takie tam... Martwię się czy to nie będzie miało wpływu na moją owulkę i ewentualny transfer w poniedziałek. Pozostaje nam tylko miód, czosnek i inne świństewka :-)
majka201 - dziwne to trochę, ale moim marzeniem jest być grubą z wielkim brzuchem:-D. Gratulacje obwodu. Pamiętaj o linię trzeba dbać, musi być gruba i wyraźna !:-D
Jo.M. - &&&&&&&&&& za naturalsa:-), a jak nie wyjdzie to krótkiego czekania na procedurę.
Madzia76 - sikaniem to bym się tak nie przejmowała. Dla mojej bratowej jak gdzieś się wybierałyśmy to głównym kryterium było czy są po drodze kibelki, bo jak nie to Ona nie idzie:-D. Latała co chwilę. Podobno macica się rozciąga i naciska na pęcherz więc ciągle chce się siku. Przykro mi, że dzisiaj nie udało się podejrzeć maleństwa, ale jutro będzie ciut większe:-)
Ona232 - no, wiesz co... za mało źle, za dużo źle:-). Piękna beta, tylko pozazdrościć. Ja byłam w pozamacicznej, owszem beta przyrasta, ale raczej nieco mniej a nie więcej więc nie stresuj siebie i kropka. Powodzenia na podglądanku.

Balbisia ja też tak mam z tymi kibelkami, wczoraj byliśmy z mkiem i pieskiem na spacerze w lesie to w kieszeni tonę papieru toaletowego miałam, ale dla mnie teraz kibelek to podstawa.

Witam dziewczyny
Jestem po wizycie u lekarza i wynik
endometrium 8. Transfer w poniedziałek :tak:
Zapytałam lekarza czy transfer z jednego czy dwóch zarodków by proponował i odp. że swojej żonie podałby jeden więc decyzja jest na jeden. Zarodeczki określił na 4+
Myślę że w końcu będzie wszystko ok starczy już tego pecha ;-)

reklama
sonia@soku - świetnie, to trzymam kciuki za transferek i żeby kropeczka pięknie się zagnieździła &&&&&&&&&&&! A wiesz, że jak u mnie wszystko dobrze pójdzie to dostaniemy swoje kropeczki tego samego dnia?:-) Powodzenia!

Do góry