reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ona - idz do tej kliniki bo się wykończysz. A co do blizniakow - to ja nie wiem czy to takie szczescie jest, ja tam zawsze myslalam ze chcialabym cala milosc skupic na jednym dziecku a nie wiedzialabym jak to podzielic na dwa :) Ale pewnie jak sie ma to jest inaczej, niemniej - po tym co czytam na forum jakie przeboje maja dziewczyny w ciazach blizniaczych to jednak dziekuje bardzo ;/ Z reszta gin mi mowil ze przy takiej wadze i budowie jak moja ciaza blizniacza zawsze bylaby zagrozeniem i zagrozona.

kasik36 - super, ale im szybko poszło !!! Pozdrów piramidy !!!

Madzia76 co się odwlecze...... trzymamy kciuki za jutro.
A jeśli chodxi o częste sikanie piwiadasz 4 razy w nocy? To pozazdrościć bo ja z ręką na sercu wstaje w nocy co godzine mój m mi rano powiedział że wytarlam ścieżkę do wc ;) a posiew wyszedł mi ok więc już taki nasz urok nie martw się ;)
Ona nie panikuj tylko się ciesz z tak wysokiej bety wiele z dziewczyn na forum marzy o takiej. Zobaczysz na pewno wszystko jest ok ;)

Ona nie stresuj się wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to że jesteś w ciąży, a wtedy stres nie wskazany, ani Tobie ani maleństwu to nie służy.

Madzia a tak liczyłam na to że wejdę tu i zobaczę Twoją relację z badań. Ty to się kobitko naczekasz.

Dziewczyny, co mam zrobić jak mój suwaczek stoi w miejscu od dwóch dni??coś tu nie działa...
Zaraz go skasuję i tyle będzie z suwaczka...

Madzia, Ty to się naczekasz na te badanie:) Ale wierzę, że jutro to już na pewno poznasz malucha, który się ciągle kręci w brzuszku i badanie się uda:)
Kasik - zapraszam do Olsztyna:))
Ona - za bardzo bierzesz pod uwagę ciążę pozamaciczną. Pojedziesz na wizytę to się przekonasz, że wszystko jest w porządku. Nie zrozum mnie źle - chciałabym mieć problem z dużo przyrastającą betą;-).

reklama
ONA pięknie beta przerosła :-) czekam na relację z wizyty :-)
MADZIA a to pech :-(

KWIECIEŃ
9: yplocka1 - histeroskopia
9: Bziumelka - udany transfer

10: dorotav - udany transfer
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
10: Juhasek87 - usg
10: balbisia - podglądanko
10: Madzia 76 - badanie prenatalne - podejście nr 3
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
12: Anulla28 - wysoka beta