reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ona - idz do tej kliniki bo się wykończysz. A co do blizniakow - to ja nie wiem czy to takie szczescie jest, ja tam zawsze myslalam ze chcialabym cala milosc skupic na jednym dziecku a nie wiedzialabym jak to podzielic na dwa :) Ale pewnie jak sie ma to jest inaczej, niemniej - po tym co czytam na forum jakie przeboje maja dziewczyny w ciazach blizniaczych to jednak dziekuje bardzo ;/ Z reszta gin mi mowil ze przy takiej wadze i budowie jak moja ciaza blizniacza zawsze bylaby zagrozeniem i zagrozona.

kasik36 - super, ale im szybko poszło !!! Pozdrów piramidy !!!

Madzia76 co się odwlecze...... trzymamy kciuki za jutro.
A jeśli chodxi o częste sikanie piwiadasz 4 razy w nocy? To pozazdrościć bo ja z ręką na sercu wstaje w nocy co godzine mój m mi rano powiedział że wytarlam ścieżkę do wc ;) a posiew wyszedł mi ok więc już taki nasz urok nie martw się ;)
Ona nie panikuj tylko się ciesz z tak wysokiej bety wiele z dziewczyn na forum marzy o takiej. Zobaczysz na pewno wszystko jest ok ;)

Ona nie stresuj się wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to że jesteś w ciąży, a wtedy stres nie wskazany, ani Tobie ani maleństwu to nie służy.

Madzia a tak liczyłam na to że wejdę tu i zobaczę Twoją relację z badań. Ty to się kobitko naczekasz.

Dziewczyny, co mam zrobić jak mój suwaczek stoi w miejscu od dwóch dni??coś tu nie działa...
Zaraz go skasuję i tyle będzie z suwaczka...

Madzia, Ty to się naczekasz na te badanie:) Ale wierzę, że jutro to już na pewno poznasz malucha, który się ciągle kręci w brzuszku i badanie się uda:)
Kasik - zapraszam do Olsztyna:))
Ona - za bardzo bierzesz pod uwagę ciążę pozamaciczną. Pojedziesz na wizytę to się przekonasz, że wszystko jest w porządku. Nie zrozum mnie źle - chciałabym mieć problem z dużo przyrastającą betą;-).

reklama
ONA pięknie beta przerosła :-) czekam na relację z wizyty :-)
MADZIA a to pech :-(

KWIECIEŃ
9: yplocka1 - histeroskopia
9: Bziumelka - udany transfer

10: dorotav - udany transfer
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
10: Juhasek87 - usg
10: balbisia - podglądanko
10: Madzia 76 - badanie prenatalne - podejście nr 3
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
12: Anulla28 - wysoka beta