reklama
genna
Fanka BB :)
Ona ale ty zestresowana jesteś , zapewne zestresowalas kropka i sie podzielił spokojnie, podobno jak jest beta powyżej 1000 to widać zarodek
JoM już wczoraj mi immunolog mówiła ze jest różnica, podobno to samo działanie ale ciut inne składniki czucia takiego, bo mówiłam jej ze zostało mi pare zastrzyków Fraxiparyny i powiedziała ze lepszy w tym wypadku bedzie celxane, ale oczywiście zapytam doktorka dzisiaj
JoM już wczoraj mi immunolog mówiła ze jest różnica, podobno to samo działanie ale ciut inne składniki czucia takiego, bo mówiłam jej ze zostało mi pare zastrzyków Fraxiparyny i powiedziała ze lepszy w tym wypadku bedzie celxane, ale oczywiście zapytam doktorka dzisiaj
kasik36
Madzia ale masz przeboje no ale widzę, że nie ma tego złego i pójdziesz w towarzystwie koleżanki. A to może ta co jej się naturals trafił?
Ona nie panikuj kobieto bo zestresujesz kropka albo kropki ;-) Tak bardzo boisz się bliźniaków? Ja chętnie jedno przygarnę jak nie chcesz ;-) Miałaś za dużą przerwę między betami, żeby określić jak przyrosła ale moim zdaniem lepiej jak więcej niż mniej. I tak jak piszą dziewczyny powyżej 1000 już widać zarodek więc powinnaś dzisiaj już wiedzieć czy są 2 czy 1.
Esiek jeszcze raz Ci dziękuję za info o paszporcie, mój już jest gotowy do odbioru, w piątek pojadę do Olsztyna. Tak więc jadę na wczasy
Ona nie panikuj kobieto bo zestresujesz kropka albo kropki ;-) Tak bardzo boisz się bliźniaków? Ja chętnie jedno przygarnę jak nie chcesz ;-) Miałaś za dużą przerwę między betami, żeby określić jak przyrosła ale moim zdaniem lepiej jak więcej niż mniej. I tak jak piszą dziewczyny powyżej 1000 już widać zarodek więc powinnaś dzisiaj już wiedzieć czy są 2 czy 1.
Esiek jeszcze raz Ci dziękuję za info o paszporcie, mój już jest gotowy do odbioru, w piątek pojadę do Olsztyna. Tak więc jadę na wczasy
ona a nie wziełaś pod uwagę ze paniom w labo sie popierniczyło i przecinek nie w tym miejscu jest? Wysoka ta beta ale ona nie oznacza ciaży pozamacicznej, juz ci pisałam ze w ciaży pozamacicznej przyrasta normalnie miałam abadba trzy razy przed 6 dni dopiro potem stwierdzili pozamaciczną, a jesli juz nawet to na pewno nie bedzie wieksza tylko bedzie wolniej przyrastać. Niw wkrecaj sobie tak bo to nie jest dobrze, moze to normalna zwykłą cia.za jedx do kliniki to sie uspokoisz, ale pamietaj że panika żel wpływa na zarodek.
Esiek a no widzisz taki los oni mnie wykończą zanim ja do porodu dojde
Esiek a no widzisz taki los oni mnie wykończą zanim ja do porodu dojde
kasik nie to nie ta, ta dopiero wczoraj sie dowiedziała wiec na prenatalne jeszcze za wczesnie hahahah. Ale idę z kolezanka z która jesteśmy równo w ciaży, tyle ze ona z normalnego bezproblemowego naturalsa. No to miłego wypoczynku Tobie życzę.
_Infinity_
ona będzie dobrze, trzymamy kciuki jak Cię przestraszyłyśmy z tymi bliźniakami to przepraszam, nie pomyślałam, bo ja tez nie rozpatruje takiego wariantu jako problemu :-)
reklama
Podziel się: