reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

no postaram sie wyciszyć jutro i meliske sobiestrzelę. Esiek mam na 13 dopiero a na 10.00 idzie moja kolezanka z biura.

Lenka now idzisz Ty masz przeczucie ze to dziewuszka a ja ze chłopak moze jutro mi coś tam pokarze :-D.

Esiek a na jaki ty shopping jedziesz ?

reklama
Madzia jade z mama do berlina. Robimy sobie taki wypad na wiosnr i jesien zebu ciuchy odswiezyc. No ale to caly dzien schodzi plus jeszcze ja prowadze wiec zobaczymy.
Co do plci to nie wiem jak u was ale wsrod moich znajomych i rodzibny rodza sie samr chlopaki. Na prawde dziewczynek co kot naplakal! Ciekawe jak u was bedzie ;)

Zula a powiedz mi na co jest metypred? to niezle masz skoro masz takie jazdy... ja mialam takie jazdy jak zazywalam Metformaxx....w dzien w dzien pol dnia w wc... to byl koszmar...

Tola32 no to juz ladnie jest wiecej pecherzykow.... no ale wizyta 3 min? niezle !! nie dziwie sie bo tez bym sie glupio poczula w koncu powinien poswiecin na troszke czasu tzn nam kazdej z osoba a nie jedna wchodzi i zaraz druga wychodzi... ech.. brak slow na to...

Jo.M ide do kliniki w tym miesiacu i powiem jej ze chce podchodzic w przyszlym miesiacu.... nie bede sie faszerowac lekami jak wszystko jest dobrze... umowilam sie na przyszly tydzien...

Lenkabar - mi to jest tak obojetne ze az sama siebie dziwie. Ja bym mogla w ogole nie poznac plci no ale maz sie upiera. Ja tam bym kupowala wszystko brazowe,zielone i ecru i byloby tez ok. Ròżu na dziewczynkach nie trawie wiec i tak i tak nic takiego kupowac nie będę ;)

No i dobre podejście :) wiadomo, jedyne co się liczy to, żeby było zdrowe. Też będę się cieszyła niezależnie od płci tak samo. Ale ciągnie mnie ten 1% w stronę chłopca

jadę na całe 45 min do pracy :-D

Lenkabar i Madzia76 ja byłam pewna że będzie dziewczynka ale to chyba na przekór wszystkim bo każdy mi mówi że wyladnialam i ślicznie wyglądam to na pewno będzie chłopiec i tak zostało tak więc lenka bardzo prawdopodobne że u Ciebie dxiewuszka mieszka ;)

Esiek to ty normalnie fruwać po niemieckich landach będziesz :) Pamietaj tylko o tym ze niedługo łądnie sie zaokraglisz hahah. Wiesz ja z tymi ubrankami mam tak samo jak ty różu kompletnie nie trawię a lubie brąz berze itd. Co do płci to ja chetnie poznam ale najważniejsze zeby było zdrowe.

reklama
Jo.M. – tak, lubię się czasem wybrać na giełdę i pokupić coś niecoś, a w szczególności coś na święta :tak:

Olusia – dobrze, że idziesz do kliniki. Skoro u Ciebie wszystko ok. i masz kaske na stymulację to ja nie widzę powodu dlaczego nie miałabyś podchodzić w najbliższym cyklu.

mmm… - trzymam kciuki za Twój dzisiejszy criotransfer.

balbisia - &&&&&&&&& za Twoją dzisiejszą wizytę. Czekamy na relacje.

agulla84 – trzymam kciuki, żeby pobrali Ci jak najwięcej komórek bardzo dobrej jakości.

Do góry