reklama
kasik36
Fanka BB :)
Ale się dzisiaj dzieje :-)
Kciukasy dzisiaj dla:
mmm... za udany criotranfer
balbisi za decyzję o crio
Toli32 za podglądanko
agulli84 za owocną punkcja
Kciukasy dzisiaj dla:
mmm... za udany criotranfer
balbisi za decyzję o crio
Toli32 za podglądanko
agulli84 za owocną punkcja
Dorotka - no po metypredzie mam takie jazdy... Siemię piję odkąd biorę steryd ale nic nie pomaga
Jogo - do tego czwartku to zejdę chyba z tego świata. I to bynajmniej nie ze stresu...W nocy to miałam taką jazdę z jelitami, że szok. Siedziałam na kibelku w wielkich bólach i z każdej dziury coś mi leciało...
lenka - bardzo się cieszę z pomyślnych wieści
Jo.M - mnie ten jodid przepisał endokrynolog.
Dziewczyny trzymam mocno za wszystkie kciuki. Nie jestem w stanie niestety każdej coś odpisać bo brak mi sił na cokolwiek...
Jogo - do tego czwartku to zejdę chyba z tego świata. I to bynajmniej nie ze stresu...W nocy to miałam taką jazdę z jelitami, że szok. Siedziałam na kibelku w wielkich bólach i z każdej dziury coś mi leciało...
lenka - bardzo się cieszę z pomyślnych wieści
Jo.M - mnie ten jodid przepisał endokrynolog.
Dziewczyny trzymam mocno za wszystkie kciuki. Nie jestem w stanie niestety każdej coś odpisać bo brak mi sił na cokolwiek...
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wszystkie wizyty i crio &&&&&&&
Madzia oj rzeczywiście wydawało się to bardzo groźne.. strach mnie obleciał chyba największy w tej ciąży. Wyjątkowo, choć celowo pojechałam do Zdroi, wiedziałm, że naszego doktora w Policach i tak już nie ma, więc postanowiłam zobaczyć jaka jest opieka w Zdrojach. I wrażenie bardzo dobre. Przesympatyczne położne, schludnie, nowocześnie. Lekarka mi się trafiła bardzo młoda, niezbyt sympatyczna, powiedziała, że da mi jedną globulkę na tą moją infekcję a jutro i tak mam iść do swojego lekarza, żeby on podjął decyzję o dalszym leczeniu. Tak też mówił Sienkiewicz przez tel. No i dziś byłam, mam potężną infekcję grzybiczną, na którą podobno ciężarówki są szczególnie narażone :/ no i przy okazji widziałam Dzidziusia! Duuuużego takiego! To już normalny człowiek jest Spała chyba akurat, jak doktor puknął to się wkurzyła i zaczęła wariować, skakać Tak czy inaczej moja ciąża do spokojnych nie należy...
Esiek wiesz już kiedy idziesz zobaczyć swojego Małego Człowieczka?
Madzia oj rzeczywiście wydawało się to bardzo groźne.. strach mnie obleciał chyba największy w tej ciąży. Wyjątkowo, choć celowo pojechałam do Zdroi, wiedziałm, że naszego doktora w Policach i tak już nie ma, więc postanowiłam zobaczyć jaka jest opieka w Zdrojach. I wrażenie bardzo dobre. Przesympatyczne położne, schludnie, nowocześnie. Lekarka mi się trafiła bardzo młoda, niezbyt sympatyczna, powiedziała, że da mi jedną globulkę na tą moją infekcję a jutro i tak mam iść do swojego lekarza, żeby on podjął decyzję o dalszym leczeniu. Tak też mówił Sienkiewicz przez tel. No i dziś byłam, mam potężną infekcję grzybiczną, na którą podobno ciężarówki są szczególnie narażone :/ no i przy okazji widziałam Dzidziusia! Duuuużego takiego! To już normalny człowiek jest Spała chyba akurat, jak doktor puknął to się wkurzyła i zaczęła wariować, skakać Tak czy inaczej moja ciąża do spokojnych nie należy...
Esiek wiesz już kiedy idziesz zobaczyć swojego Małego Człowieczka?
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Hej Dziewuszki
Ja już po podglądanku. Wizyta trwała z 3 min Na jajcokach ok 9 pęcherzyków po ok 13 mm. Dr dał Gonal po 150 na kolejne 2 dni oraz na 2 dni Cytroitide. W czwartek kolejne podglądanko to dowiem się kiedy punkcja. Wchodzi w gre sobota lub pn. Doktor nie chciał się jeszcze określać. Olusia wybacz ale nie zapytałam o te leki. Dr tak szybko chciał zakonczyc wizyte ze juz pytałam o moje leki jak on stał. Przyznam się, że poczułam się głupio. Widać, że mu sie śpieszyło. Wiary dziś pełno w poczekalni... Nie lubie takiego traktowania...
Ja już po podglądanku. Wizyta trwała z 3 min Na jajcokach ok 9 pęcherzyków po ok 13 mm. Dr dał Gonal po 150 na kolejne 2 dni oraz na 2 dni Cytroitide. W czwartek kolejne podglądanko to dowiem się kiedy punkcja. Wchodzi w gre sobota lub pn. Doktor nie chciał się jeszcze określać. Olusia wybacz ale nie zapytałam o te leki. Dr tak szybko chciał zakonczyc wizyte ze juz pytałam o moje leki jak on stał. Przyznam się, że poczułam się głupio. Widać, że mu sie śpieszyło. Wiary dziś pełno w poczekalni... Nie lubie takiego traktowania...
Lenka super tz. super że dzidziusia widziałaś, ale z tą infekcją to nie fajnie, dobrze ze w przyszły wtorek też ide to mu moje upławy też pokarzę haha a co, lekarz to lekarz, powie ze chyba żeśmy sie zgadały z infekcjami. Fajnie jest zobaczyć takiego małego brykacza . A mój to normalni dzisiaj na złośc mi robi, co chwila chce mi sie siusiu, normalnie tak mi na pęcherz naciska ze szok, latam do kibelka co 15 min, normalnie aż koleżanki sie ze mnie śmieją w pracy, masakra. A jutro moje kolejne prenatalne, trzymajcie kciuki. Mam nadzieję ze nie miałaś problemu z dostaniem sie do Sienkiewicza?
zula przykro mi ze masz takie dolegliwości.
zula przykro mi ze masz takie dolegliwości.
Esiek
Fanka BB :)
lenka - mojej mamy przyjaciolki synowa urodzila w Zdrojach dwa dni temu i jest b.zadowolona. Moja przyjaciolka takze tam urodzila w 7 miesiacu i jeszcze potem poltorej miesiaca spedzila tam z mlodym w szpitalu i takze jest b.zadowolona. takze porodowka tamtejsza na pewno ma b. dobre opinie takze.
Lenka czemu piszesz "spałA ..." ???
Co do mojego USG to nie wiem, dzis wpadne do tego znajomego gina i jak mnie wepchnie to moze zrobie dzis ale specjalnie mi nie zalezy na dzis, wazne zeby przed sobota bo chce wiedziec czy moge spokojnie jechac na ten shopping czy nie.
Madzia- jutra od rana kciuki zaciśnięte beda - na która idziesz przypomnij ?
Lenka czemu piszesz "spałA ..." ???
Co do mojego USG to nie wiem, dzis wpadne do tego znajomego gina i jak mnie wepchnie to moze zrobie dzis ale specjalnie mi nie zalezy na dzis, wazne zeby przed sobota bo chce wiedziec czy moge spokojnie jechac na ten shopping czy nie.
Madzia- jutra od rana kciuki zaciśnięte beda - na która idziesz przypomnij ?
Madzia pamiętam, pamiętam jutro wielki dzień, będę mocno trzymać kciuki! Staraj się wyciszyć jutro, nie denerwuj się za mocno, nie wim czy możesz może melisę wypić? Pokaż mu te upławy oczywiście za tydzień. To nie musi być to co u mnie, ale kto wie.. ja nie miałam żadnych innych dolegliwości. Tylko ta "woda".. Z dostaniem się żadnego problemu, powiedział pacjentkom, że u mnie nagła sprawa i wchodzę bez kolejki bo oczywiście Panie w rejestracji zaproponowały mi 26.04
reklama
Ha ha Esiek, rzeczywiście, to już chyba nawyk. Ja po prostu jestem tego pewna. Mój M też. To jest na bank dziewczynka choć ja troszkę wolałabym na pierwszy ogień chłopca, ale wiem że to dziewucha. Zobaczycie no i wredotka mała odebrała mi urodę jak to się kiedyś mówiło, że córki robią matce (choć w takie porzekadła akurat nie wierzę). Baaardzo popsuła mi się cera, nie chcą mi się układać włosy..
A widzisz te Zdroje to właśnie z tego wyniknęły. Chciałam na własnej skórze sprawdzić jak tam jest. I wrażenia bardzo pozytywne.
A widzisz te Zdroje to właśnie z tego wyniknęły. Chciałam na własnej skórze sprawdzić jak tam jest. I wrażenia bardzo pozytywne.
Podziel się: