reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bziumelka

My jesteśmy z jednej kliniki i ja podczas punkcji nie spalam tylko czulam się jak po glupim Jasiu. zdrzemnelam się i to jakiś czas po punkcji. kroplowki tez żadnej nie mialam. Ja na pewno nie mialam znieczulenia ogólnego .

reklama
hej hej :-) ale się dzisiaj dzieje :-)
LENKABAR dobrze że z maleństwem wszystko dobrze :tak:
INFINITY piękny przyrost bety :-) gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy :tak:
BZIBZIOK ale duży już Twój dzidziol, a lekarz naprawdę super ;-) suwaczek cudny :-)
DOROTAV super wieści trzymam kciuki żeby dzidziolek ładnie się rozmroził i został z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MMM kciuki za transfer niech dzidzia zostanie z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
BALBISIA kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
TOLA powodzenia na podglądaniu &&&&&&&&&&&&&&&&&&
AGULLA kciuki za punkcję niech się pęchole ładnie zapładniają &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

KWIECIEŃ
8: mmm... - udany tranfer - crio
8: balbisia - decyzja o crio
8: Tola32 - podglądanko
8: agulla84 - punkcja

9: yplocka1 - histeroskopia
9: Madzia 76 - badanie prenatalne - podejście nr 3
9: Bziumelka - udany transfer
10: dorotav - udany transfer
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
10: Juhasek87 - usg
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
12: Anulla28 - wysoka beta
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią
18: Jo.M - wizyta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki:-)

Bziumelka - To racja co piszesz , że skoro są nadliczbowe darmowe komórki to też powinny być darmowe albo o wiele tańsze dla biorczyń. Niestety trzeba przyznać że robią kasę na naszym nieszczęściu:baffled:.

Lilia - A no widzisz to byłam blisko Ciebie;-). Podejrzewam , że też tam czasem poszalejesz z zakupami?

Zula - Dokupiłam sobie wczoraj selen a jod tak jak mówiłaś na receptę:szok:. Zdziwiło mnie to bo myślałam że to suplement jak każdy inny. No nic, umówiłam się do kliniki na przyszły piątek to może nasz dr M mi przepisze ten jodid.

Genna - Cieszę się że wracasz do gry:-)

dorota , mmm , bziumelka - Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze transfery i śnieżynki:tak:

Kikifish - A Ty kobieto gdzie się podziewasz?

Olusia - Będziesz wcześniej szła do kliniki porozmawiać o wcześniejszej stymulacji czy już poczekasz te 2 cykle?

Lenkabar - super, że wszystko jest w porządku z dzidzią:)
Infinity - już pisałam, gratuluję serdecznie pięknej bety:-)

&&&&& za dzisiejsze dziewczyny:) Niech wszystko się Wam uda:)

Wczoraj do mnie z kliniki dzwoniła lekarka jak moja weryfikacja. A ja przecież nie wykupiłam i słyszałam w słuchawce jej zdziwienie:szok:. No więc nie wiedziała co powiedzieć i tylko życzyła powodzenia. A mogłam zrobić weryfikację, to za darmo by mi powiedziała co z lekami:) Ciekawe czy by się dopatrzyli. Taki mają bałagan.

Ostatnia edycja:
Hej
Dziewczymy kciuki mocno trzymam za wszystkie dzisiejsze punkcje i transfery!

Lenkabar- a coz to za paskudna infekcja?dali ci cos na ?

Wlasnie kikifish - gdzie sie podziewasz????

Milego dnia!!!

Cześć dziewczyny.

Kurde Lenka co ja czytam. Aż tak sie z Ciebie lałao??? Kurde a co to za infekcja, i dali Ci coś na nią? W Polcach byłaś i kto Cie przyjmował? Sorki ze tyle pytań ale kurde przestraszyłaś mnie, dobrze ze z dzidziusiem wszystko ok, niech spokojnie rośnie sobie dalej. To mozę ja też mam jakąś infekcję a nie wiem tego ale to mi na infekcje nie wygląda ah z tymi naszymi "narządami"

Esiek super wiadomosci z tymi wynikami bardzo dobrze ze jest dobrze :-D. Moze pokusisz sie o suwaczek, czy jeszcze czekasz chwilkę?

Infinity piękna betak oby tak dalej:-).

agulla - ty po laparotomiach i cykasz sie punkcji. Nie martw sie dziewczyno wszystko bedzie dobrze chwilke pośpisz i po krzyku.

Bzibziok - gratulacje wielkości kropeczka 3 cm to już zacny czowiek :-D. Jeśli chodzi o wizyty to nie martw sie ja też tak mam co 4 tyg. juz teraz ale dzidziusia zobaczysz na prenatalnych wiec nie ma potrzeby zeby go męczyć wiecej tymi usg (chociaż ja na prenatalnych byłam juz dwa razy i nie dał sie zabadać wiec jutro zobaczę mojego bobasa po raz trzeci w ciagu tygodnia). A czemu juz dostałaś L4, sama chciałaś czy lekarka tak juz postanowiła?

reklama
Do góry