reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bziumelka

My jesteśmy z jednej kliniki i ja podczas punkcji nie spalam tylko czulam się jak po glupim Jasiu. zdrzemnelam się i to jakiś czas po punkcji. kroplowki tez żadnej nie mialam. Ja na pewno nie mialam znieczulenia ogólnego .

reklama
hej hej :-) ale się dzisiaj dzieje :-)
LENKABAR dobrze że z maleństwem wszystko dobrze :tak:
INFINITY piękny przyrost bety :-) gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy :tak:
BZIBZIOK ale duży już Twój dzidziol, a lekarz naprawdę super ;-) suwaczek cudny :-)
DOROTAV super wieści trzymam kciuki żeby dzidziolek ładnie się rozmroził i został z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MMM kciuki za transfer niech dzidzia zostanie z Tobą na 9 miesięcy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
BALBISIA kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
TOLA powodzenia na podglądaniu &&&&&&&&&&&&&&&&&&
AGULLA kciuki za punkcję niech się pęchole ładnie zapładniają &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

KWIECIEŃ
8: mmm... - udany tranfer - crio
8: balbisia - decyzja o crio
8: Tola32 - podglądanko
8: agulla84 - punkcja

9: yplocka1 - histeroskopia
9: Madzia 76 - badanie prenatalne - podejście nr 3
9: Bziumelka - udany transfer
10: dorotav - udany transfer
10: zula_5 - pierwsze spotkanie z dzidzią
10: Juhasek87 - usg
11: Asita - wizyta kontrolna, zaopatrzenie w pozostałe zastrzyki
11: Dove 28 - kolejne spotkanie z dzidzią
12: Anulla28 - wysoka beta
14: majka201 - kolejne spotkanie z dzidzią
15: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
16: lenkabar - badanie prenatalne
16: Esiek - kolejne spotkanie z dzidzią
16: _Infinity_ - pierwsze spotkanie z dzidzią
18: Jo.M - wizyta
22: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Uda się - wizyta, przygotowanie do crio
24: Jo.M - wizyta kontrolna przed owulacją
25: montana8 - wizyta kontrolna przed 2 podejściem

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki:-)

Bziumelka - To racja co piszesz , że skoro są nadliczbowe darmowe komórki to też powinny być darmowe albo o wiele tańsze dla biorczyń. Niestety trzeba przyznać że robią kasę na naszym nieszczęściu:baffled:.

Lilia - A no widzisz to byłam blisko Ciebie;-). Podejrzewam , że też tam czasem poszalejesz z zakupami?

Zula - Dokupiłam sobie wczoraj selen a jod tak jak mówiłaś na receptę:szok:. Zdziwiło mnie to bo myślałam że to suplement jak każdy inny. No nic, umówiłam się do kliniki na przyszły piątek to może nasz dr M mi przepisze ten jodid.

Genna - Cieszę się że wracasz do gry:-)

dorota , mmm , bziumelka - Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze transfery i śnieżynki:tak:

Kikifish - A Ty kobieto gdzie się podziewasz?

Olusia - Będziesz wcześniej szła do kliniki porozmawiać o wcześniejszej stymulacji czy już poczekasz te 2 cykle?

Lenkabar - super, że wszystko jest w porządku z dzidzią:)
Infinity - już pisałam, gratuluję serdecznie pięknej bety:-)

&&&&& za dzisiejsze dziewczyny:) Niech wszystko się Wam uda:)

Wczoraj do mnie z kliniki dzwoniła lekarka jak moja weryfikacja. A ja przecież nie wykupiłam i słyszałam w słuchawce jej zdziwienie:szok:. No więc nie wiedziała co powiedzieć i tylko życzyła powodzenia. A mogłam zrobić weryfikację, to za darmo by mi powiedziała co z lekami:) Ciekawe czy by się dopatrzyli. Taki mają bałagan.

Ostatnia edycja:
Hej
Dziewczymy kciuki mocno trzymam za wszystkie dzisiejsze punkcje i transfery!

Lenkabar- a coz to za paskudna infekcja?dali ci cos na ?

Wlasnie kikifish - gdzie sie podziewasz????

Milego dnia!!!

Cześć dziewczyny.

Kurde Lenka co ja czytam. Aż tak sie z Ciebie lałao??? Kurde a co to za infekcja, i dali Ci coś na nią? W Polcach byłaś i kto Cie przyjmował? Sorki ze tyle pytań ale kurde przestraszyłaś mnie, dobrze ze z dzidziusiem wszystko ok, niech spokojnie rośnie sobie dalej. To mozę ja też mam jakąś infekcję a nie wiem tego ale to mi na infekcje nie wygląda ah z tymi naszymi "narządami"

Esiek super wiadomosci z tymi wynikami bardzo dobrze ze jest dobrze :-D. Moze pokusisz sie o suwaczek, czy jeszcze czekasz chwilkę?

Infinity piękna betak oby tak dalej:-).

agulla - ty po laparotomiach i cykasz sie punkcji. Nie martw sie dziewczyno wszystko bedzie dobrze chwilke pośpisz i po krzyku.

Bzibziok - gratulacje wielkości kropeczka 3 cm to już zacny czowiek :-D. Jeśli chodzi o wizyty to nie martw sie ja też tak mam co 4 tyg. juz teraz ale dzidziusia zobaczysz na prenatalnych wiec nie ma potrzeby zeby go męczyć wiecej tymi usg (chociaż ja na prenatalnych byłam juz dwa razy i nie dał sie zabadać wiec jutro zobaczę mojego bobasa po raz trzeci w ciagu tygodnia). A czemu juz dostałaś L4, sama chciałaś czy lekarka tak juz postanowiła?

reklama
Do góry