reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Agulla84 - nie zakładają :) Kochana ty miałaś dwie laparotomie i ty się punkcji boisz? Babko - bułka z masłem! Hsg jest o niebo gorsze.

reklama
Hej!!
Mnie też z jutra z kalendarza możecie wykreślić bo byłam na wizycie dzisiaj, Kropek ma 3 cm i dzisiaj stał na głowie na Usg.
Od dzisiaj jestem na L4, póki co do 5 maja, ale lekarka chyba nie przewiduje, że jeszcze wrócę do pracy. Mam za dwa tygodnie iść na badania prenatalne. A kolejna wizyta aż za 4 tygodnie.

A punkcja dla mnie to jedna wielka czarna plama, obudziłam się na łóżku z kroplówką z ketanolu, a potem przyszła pani embriolog poopowiadać mi o pobranych komórkach.

A punkcja dla mnie to jedna wielka czarna plama, obudziłam się na łóżku z kroplówką z ketanolu, a potem przyszła pani embriolog poopowiadać mi o pobranych komórkach.

dokładnie tak jak ja :) nawet nie bardzo pamiętam co się działo po tym jak się obudziłam, ale mążtwierdzi że mówiłam coś o kurach...

gorzej wspominam same transfery a właściwie ten pełny pęcherz..... masakra...

Asita, moje weekendy też w ekspresowym tempie mijają :wściekła/y:

Zula, bidulko nasza, a może siemię lniane by Ci pomogło ? ja wiem że jest wstrętne :tak:

ona232, no my na to suuuperrr, trzymam dalej kciuki za przyrost :tak:

sonia@soku, może chodzi Ci o endometrium, estrofem bierze się właśnie na niego by ładnie urosło, ja od 2dc brałam 2x1, od 8dc 3x1, a od 10dc 3x2 w 12dc edno miałam 8,5mm, a dzisiej 11mm

Infinty, całe szczęście że poszłaś dzisiaj, cały dzień myślałam o Tobie ja bym nie wytrzymała 3 dni, beta piękna. :-D

Agulla, nie potrzebnie się denerwujesz, zobaczysz, wszystko będzie dobrze, ok,20 minut i będzie po, przy pierwszej punkcji miałam nawet sen i to bardzo przyjemny. :tak:

Bzibziok, kawał maleństwa, i bardzo dobrze że masz L4, my już tyle przeszłyśmy że należy nam się odpoczynek. :tak:

mmm, je też szukałam wieści o Molli, ale nic nie pisze, mam nadzieję że u niej wszystko dobrze. :tak:

Dziewczyny dzięki za kciuki, w czwartek transfer !! :-) w środę malucha będą rozmrażać więc proszę o dalsze kciuki, gdyby coś poszło nie tak to w środę będą dzwonić, oby nie, oby nie, endo 11mm od dzisiaj zaczynam duphaston

Dziewczyny dzięki za kciuki, w czwartek transfer !! :-) w środę malucha będą rozmrażać więc proszę o dalsze kciuki, gdyby coś poszło nie tak to w środę będą dzwonić, oby nie, oby nie, endo 11mm od dzisiaj zaczynam duphaston
kochana czyli idziemy łeb w łeb. ja mam jutro crio. mam nadzieje że maleństwo się ładnie rozmrozi :)

reklama
Ja już po i z dzidzią wszystko dobrze!!!! Jeszcze nigdy tak bardzo się nie ucieszyłam z... infekcji :-D okazało się, że mój organizm tak się broni przed infekcją. Tak się cieszę, bo bałam się, że pękł pęcherz płodowy i wylatuje z niego woda, tak to wyglądało. To dziecko mnie wykończy :-D

Do góry