reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ehhhh, Juhasek - no po pierwsze bardzo mi przykro. Bardzo. Ta sytuacja zdarza się podobno raz na 100 i nie ma tu znaczenia jakość zarodka itd. Po prostu nikt tego nie wytłumaczy.
Moja koleżanka która podchodziła do invitro w Warszawie także tak miala - udane za pierwszym razem, beta rosla a tu dupa - puste jajo płodowe.
Pamiętaj, że najważniejsza informacja z takich sytuacji to taka że się da. Wiem, że teraz wydaje ci się że to koniec świata itd, ale uwierz mi - ja ci to powiem, lenka, kikifish i ann.k - po poronieniu czy takiej sytuacji jak Twoja da się żyć, cieżko bo ciężko ale się da. No i trzeba walczyc dalej

Juhasek bałam się, że dlatego milczysz, że coś nie tak.. bardzo mi przykro, wiem co przeżywasz. Nie będę rozbudzała w Tobie nadziei, bo przecież wiem co czujesz i lepiej , żebyś się pozytywnie zaskoczyła niż robiła sobie teraz wielkie nadzieje. Bardzo, ale to bardzo mi przykro :( ale powiem Ci to co Esiek, jak minie największy ból i wściekłość zostanie najważniejsza informacja dla Ciebie: MOŻESZ BYĆ W CIĄŻY. I tego się trzymaj i szybko wracaj do walki. Wiesz już na pewno, że możesz zachodzić w ciążę... a teraz trzymaj się Kochana... choć wiem, że jest trudno...

Juhasek też w 6tc miałam stwierdzone puste jajo płodowe. Doktor kazał zjawić się za tydz a jak nie będzie zarodka to da leki na wywołanie... Nie wytrzymałam psychicznie tego tyg pojechałam za 3 dni na usg do innego dr i tam już serducho biło. Byłam za wcześnie na usg i to cały problem. Także uzbroić się musisz w cierpliwość. Co przeżyłam wtedy to moje. Teraz gwiazda śpi smacznie w drugim pokoju. Trzymam kciuki. Bedzie dobrze.

Ostatnia edycja:
Juhasek przykro mi że musisz się tak stresować :-( trzymam nadal kciuki za pozytywne zakończenie, mam nadzieję że za kilka dni wszystko się wyjaśni

Ostatnia edycja:
reklama
Kurde troche tez nie rozumiem skad ta rozbieznosc w dniu ciazy Juhaska i mojej. Obie mialysmy transfer 5 dniowych zarodków 4 marca. Ja mam dziś 6tc6d a Juhaskowi określili na 6tc3d..... Ktoś się orientuje z czego to może wynikać?

Do góry