reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zulla, mogłabyś napisać jaki miałaś wynik anty TG zanim zaczełaś brać selen i jod ?

Jo.M., super wieści :tak:

Bziumelka, trzymam kciuki za wypasione zarodeczki. :tak:

Olusia, Tola co do do leków refundowanych dzisiaj podpytałam się swojego gina o nie i on powiedział że jak na razie wszystkie 4 firmy które produkują leki do stymulacji i są dostępne w Polsce nie są zainteresowane refundacją, póki nie ma ustawy.
Znalazłam taką stronkę: Lista leków refundowanych

A u mnie wszystko się przesuwa :-( endo dopiero 8,5mm więc w poniedziałek kolejne podglądanie i w czwartek dopiero transfer. Asitka, jak mogę Cię prosić zmień mi daty w kalendarzu i może w poniedziałek się zobaczymy ? wizytę mam na 13-tą.

Ostatnia edycja:
hej dziewczeta ja juz po zabiegu , mialam wczoraj czuje sie ok profesor dbał o mnie
troche zle zniosłam narkoze ale jest juz ok, musialam juz dzis radzic sobie w pracy:)
dziekuje za kciuki

Tak mi się coś wydawało, że z tymi lekami to jakoś tak łatwo nie przejdzie. Oni na tym nie zły biznes kroją a im przecież gorsze AMH tym więcej leków trzeba. Więc czysty zysk na tym mają... W tej PL to wszystko pod góre...

Tola dlatego mam mieszane mysli co do tego czy bedzie to faktyczne refundowane a jesli tak to jakie leki.... bo na pewno nie wszystkie.... a tak jak piszesz... to czysty zysk i kupa pieniedzy...

tak, jak piszecie, jeszcze kilka dni i kropek będzie z nami, oby tylko się ładnie rozmroził, myślenie o tym jest nie do powstrzymania, zresztą same wiecie .... nie zdążyłam zrobić wszystkich zaplanowanych porządków w mieszkaniu więc będę miała na nie czas, he he he :-D

reklama
Do góry