reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pochwalę się Wam co dziś wykombinowałam :-D na specjalne zamówienia :tak:
Tadam !!!!

IMG_2757.jpg
IMG_2755.JPG

Załączniki

• IMG_2757.jpg
    IMG_2757.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_2755.JPG
    IMG_2755.JPG
    39,3 KB · Wyświetleń: 29
reklama
jest tu jakiś informatyk? 3 godziny instaluję gre i wyskakuje mi plik gameData/shsfed/fullbuild1.packkage blad crc

Majka cudowny przyrost bety! Z całego serducha życzę spokojnej, nudnej ciąży :-)
poproszę w takim razie Ciebie i pozostałe ciężaróweczki o intensywne przesyłanie fluidków na jutro, bo o 8:00 dostanę dzidziusia pod serce
Majka miałaś lub już masz już jakieś objawy?

Pyscek i mmm mimo Waszej małej wiary do poniedziałku trzymam za Was kciuki!

majka ale fajne nowiny ślicznie betka przyrasta, życzę spokojnej i nudnej ciąży, a zapisywałaś się juz na wizytę czy jeszcze czekasz?

Mojej koleżance też beta skoczyła z 17 na 69 w 48 h superaśnie, fajne nowiny.

Dziewczyny jestem taka szczęśliwa że nie potrafie tegi opisać. Zaczynam powoli się cieszyć. To co Madzia76 rodzimy w październiku? :)))))))) pisalam do dr odpisał że beta super i usg za dwa tygodnie. On jest teraz na urlopie więc zadzwonie do niego w pn i dokładnie się umowie. Lenkabar wysyłam już od dziś milion ciążowych fluidkow i mocno trzymam kciuki. Ile będziesz mieć podsnych blastusiów? Jeśli chodzi o objawy to bolą mnie piersi inaczej niż na początku więc myślę że to już nie tylko progesteron to powoduje i boli mnie brzuch dokładnie jak na okres dziś już mniej. Od czasu do czasu coś zakluje. Generalnie to jaj boli to się martwie czy wszysyko ok jak nic nie boli to też się martwie ;) tski już nasz los. Dziękuję dziewczyny za wsparcie i również wszystkim życzę tej radości. Terax bule do usg i aby wszydtko było dobrze.

Majka dziękuję i już łapię Twoje fluidki :)))))) ja dostanę jednego blastusia, bardzo żałuję, że nie 2, no to musi być TEN Maluch :-)

majka ale leków chyba nie odstawiasz?. Powiem Ci że ja też tak miałam bolał mnie brzuch, miałam kłucia ale 2 dni temu ustąpiły i jest oki, tak jak by dzidziuś się już usadowił i zadomowił w moim brzuszku czasem tylko da o sobie znać lekkim ukłuciem, ale już sobie razem gadamy.:-).

reklama
Lenkabar &&&&&&&& fuidki ciazowe dla ciebie na jutro:)))
majka Madzia ale fajnie ze betka wam pięknie przyrasta , kciuki za wasze przyszłe usg i nudna ciąże. Będziemy czekać na was na ciezaroweczkach:)
agitek a ty co się nie odzywasz zapomniałaś o nas? Co tam u ciebie , jesteś już po usg?

Do góry