reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej dziewczyny
wpadłam zobaczyc co u was i jak zawsze zostawic pozytywne fluidki. moje ukochane weteranki lolitka i ewelina - widze, że się nie poddajecie i to jest w was najpiękniejsze. trzymam kciuki i wierze z całego serca, że tym razem się powiedzie. :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
moje Słońce ma już ponad miesiąc, uśmiecha się i jest przesłodki! jak na niego patrze to wiem, że było warto przez to wszystko przejść.
powodzonka i będe za was codziennie trzymać kciuki.:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Hej Kobitki,
nadal tutaj jestem. Obecnie po piątkowej wizycie u lekarza dostałąm zaraz plamienia co okazało się miesiączką. Cieszę się, że już teraz, zaraz przyszła bo tooznacza, że będę się z doktorem widzieć jeszcze przed świętami by zobaczyć co tam u mnie słychać po nieudanym pierwszym podejściu. Podejmiemy wtedy decyzję czy podchodzimy w styczniu czy w kolejnym cyklu do drugiego podejścia. Już chciałabym by moje dwie mróweczki - zrozaczki były ze mną i to już na stałe...... Tzrymajta się ! BUźki!!!
Kama 35 - co tam u Ciebie?????????????????

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :happy2:

Generalnie to ja bólu fizycznego w ogóle się nie boję. Mogą mnie nawet pokroić żywcem, byle się udało ;-)
Wsparcia duchowego bardziej potrzebuje mój małż. Dla niego to już jest dramatyczna sytuacja, a on jeszcze nie znosi porażek. Rzadko nie ma racji, same życiowe sukcesy i obawiam sie jego reakcji jak za pierwszym podejściem się nie uda. Żeby nie poddał się i dalej mnie wspierał i chyba myślę żeby jeszcze przed tym wszystkim skonsultować się z psychologiem i umówić nas na wizytę, aby poradził jak przez to razem przejść, jak zachować się w trudnych sytuacjach...

Bardzo mocno trzymam kciuki za kobietki po transferze i gratuluję zafasolkowanym :-) Dzięki Wam, że dzielicie się takimi superaśnymi informacjami, mam więcej wiary i chęci do działania :tak:

Teraz jestem trochę w kropce... Do tej pory myślałam, że tylko Invimed we Wrocławiu zajmuje się In Vitro a tu jeszcze okazuje się, że Polmed i nazwisko dr Polak wiele razy mi się przewinęło. No i dylemat, która klinika lepsza????? Nie chcę latać od lekarza do lekarza, bo prędzej zgłupieję i zamiast na porodówce wyląduję u psychiatryka, ale nie ukrywam, że nie daje mi to spokoju :-(

Hej dziewczynki, jestem juz 6 dzien po transferze i tak mnie korci, zeby zrobic test. Ale chyba jeszcze za wczesnie, jak myslicie?

ptencer
a iludniowe miałaś zarodki ?? 6 dpt to raczej za wcześnie

WITAM
dziewczyny :blink:
ja dziś jestem 8 dpt miałam podane 2 blastocysty klasy A, i takie same 4 mam jeszcze zamrozone, dzisiaj to już 13 dpo, więc teoretycznie mam już po terminie @, bo 2 faza zwykle trwa u mnie 10-12 dni i zawsze przychodziła @ mimo brania progesteronu, więc....najgorzej to z tymi zastrzykami, mam już cały brzuch w siniakach i mam nadzieję że będę je brała tylko do pozytywnego testu
lekarz kazał mi dzisiaj zrobić betę, ale ja się boję i nie poszłam, mam w domu 10 testów sikanych i też boję się zrobić.....
ale nie czuję się okresowo, mam ładną cerę, obolałe piersi, trochę bolą mnie jajniki i czasem podbrzusze, czasem mi niedobrze

Wera86 -> moim zdaniem masz bardzo dobre objawy:-)
Musisz zrobic bete, zeby miec pewnosc -> jestem przekonana, ze bedzie juz wysoka.
Moj zarodek byl 2-dniowy, takie malenstwo, 4-komorkowe, slicznie podzielony.
Chyba jeszcze jednak za wczesnie, bo moglo nawet jeszcze nie dojsc do implantacji. Juz sama nie wiem.

reklama
Do góry