reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Poniedziałek 31
Środa 37
Piątek 41
podobnie miałam równy rok temu (też w grudniu - transfer tuż po punkcji). Przez 3 tygodnie tak mi wolno beta rosła, do kliniki lekarz co tydzień kazał mi jeździć a na usg nic nie było widać. Po świętach zaczęłam plamić a beta spadła. Lekarz powiedział, że zarodek próbował się zaimplantować ale zrobił to źle, dlatego beta rosła ale słabo i w końcu doszło do poronienia :(

Ja dziś po wizycie, Malutka niecałe 2700g, już siedzi nisko, co zreszta czuje dość wyraźnie😆 szyjka jeszcze długa ale już się skraca wiec powoli wchodzimy w okres przedporodowy:) w przyszłym tygodniu idę na pierwsze KTG, 28.12 mam się pojawic jeszcze na kontroli u mojego lekarza jeśli nie urodzę do tego czasu😝 jutro równe 36 tygodni wiec jeszcze tydzien i co by nie było można na spokojnie rodzic:) niewiarygodne kiedy ten czas zleciał….:0

Jestem tak skołowana że nie …
A Pani doktor kazała mi brać dupfaston nadal i powtórzyć we środę dopiero i wtedy będzie decyzja
Bo nie spada aczkolwiek rośnie bardzo wolno
Czy któraś się z tym kiedykolwiek spotkała ?
Czy jest opcja że wystrzeli ?
Czy nie powinnam robić sobie nadzieję bo przed samymi światami nie chce mieć załamania
Przykro mi, ale ten wynik nie wróży niczego dobrego😞 Dużo siły dla Ciebie❤️

reklama
Ja dziś po wizycie, Malutka niecałe 2700g, już siedzi nisko, co zreszta czuje dość wyraźnie😆 szyjka jeszcze długa ale już się skraca wiec powoli wchodzimy w okres przedporodowy:) w przyszłym tygodniu idę na pierwsze KTG, 28.12 mam się pojawic jeszcze na kontroli u mojego lekarza jeśli nie urodzę do tego czasu😝 jutro równe 36 tygodni wiec jeszcze tydzien i co by nie było można na spokojnie rodzic:) niewiarygodne kiedy ten czas zleciał….:0
Jak ten czas leci, pamiętam jak pisałaś, że czekasz na wyniki badanych zarodków.a tu już do porodu się szykujesz🤗

Do góry