Gratuluję też się podepne pod pytanko jak się czujesz, i jaka miałaś blastke? Ja jeszcze troszkę do bety...Dziewczyny mam wyniki!
Dziś 6dpt, a Beta 45,30
reklama
LU36
Fanka BB :)
Gratulacje piękny wynikDziewczyny mam wyniki!
Dziś 6dpt, a Beta 45,30
LU36
Ja już po wizycie. Wszystko u nas dobrze, dzidzia wazy sobie 1200g i się zapowiada na takiego standardowego dzieciaczka (lekarz szacuje ze jak w terminie urodzę to 3300-3400 będzie ważyć). Znów się ułożyła główkowo ale ja nam wrażenie ze ona codziennie inaczej leży. Raz mnie kopie w zebra a raz w pęcherz wiec pewnie jeszcze się z 20 razy przekręci. Następna wizyta za miesiąc dopiero i wtedy robimy USG 3 trymestru. @Ruda08 wpiszesz mnie prosze na 24 listopada?
Czuje się dobrze, wczoraj pobolewal mnie tylko brzuch jakby miała przyjść miesiączka.
Miałam świeży transfer dwóch zarodków z 5 doby - 4.1.2 i 3.1.2.
Od razu po punkcji poszłam na zwolnienie lekarskie, ponieważ mam mocno stresująca prace i nie żałuje tej decyzji. Od transferu staram się dużo odpoczywać i nie przemęczać.
Ogólnie jeszcze nie mogę uwierzyć tak długo czekałam
Od razu po punkcji poszłam na zwolnienie lekarskie, ponieważ mam mocno stresująca prace i nie żałuje tej decyzji. Od transferu staram się dużo odpoczywać i nie przemęczać.
margaretka89
Właśnie, jak to jest z tym sprawdzaniem. Mnie po pierwszym transferze powiedzieli, że 7 dpt mogę sprawdzać, po drugim, żebym sprawdzała 10 dpt, ale sprawdziłam po swojemu 7 i w 9 robiłam powtórkę. Koleżanka zrobiła pierwsza betę w 9 dpt, u niej była negatywna, ale w 10 dpt i tak kazali powtórzyć, żeby mogła odstawić leki. I tak się zastanawiam, czy były takie historie, żeby bety w 9 dpt nie było, w 10 się pojawiła? Tak na logikę wydaje mi się to mało możliwe, ale może znacie takie przypadki?Pięknie !!!
Dziwie sie ze w wielu klinikach każą sprawdzać bete dop w 7 dpt
Jak tu 6 dnia takie cuda wychodza
Malutka 1997
Zaciekawiona BB
Gratulacje. Jak się czujesz?
Czuje się dobrze, wczoraj pobolewal mnie tylko brzuch jakby miała przyjść miesiączka.
Malutka 1997
Zaciekawiona BB
Aaa to może bliźniaki? Ja miałam transfer maleństwa 5 doby 25.10 ogólnie mrożony dostała najwieksza ilość punktów do uzyskania będę mam zalecana 3.11
A który to będzie dzień od prowadzenia progesteronu? 5 czy 6ty?Transfer w czwartek, na Accofilu. Ostatni zarodek. Ale o klasę mnie nie pytaj, bo nie pamiętam, a dokumenty mam w innym mieszkaniu W każdym razie dobrej klasy, ale nie tej najlepszej. Z identycznej klasy miałam biochem, z najlepszej też biochem
Kasialucky
6dpt jezeli ma być ciaza to wyjdzie juz beta oczywiście Moze być jednocyfrowa , choć przeważnie sa to wartości dwucyfroweWłaśnie, jak to jest z tym sprawdzaniem. Mnie po pierwszym transferze powiedzieli, że 7 dpt mogę sprawdzać, po drugim, żebym sprawdzała 10 dpt, ale sprawdziłam po swojemu 7 i w 9 robiłam powtórkę. Koleżanka zrobiła pierwsza betę w 9 dpt, u niej była negatywna, ale w 10 dpt i tak kazali powtórzyć, żeby mogła odstawić leki. I tak się zastanawiam, czy były takie historie, żeby bety w 9 dpt nie było, w 10 się pojawiła? Tak na logikę wydaje mi się to mało możliwe, ale może znacie takie przypadki?
dlatego kliniki wola aby badać 7dpt
reklama
Madame JS
U nas betę sprawdza się w 14-15 dpt, co by nie mieć absolutnie żadnych wątpliwości ;-) Interesują ich co najmniej trzycyfrowe wyniki ;-)Właśnie, jak to jest z tym sprawdzaniem. Mnie po pierwszym transferze powiedzieli, że 7 dpt mogę sprawdzać, po drugim, żebym sprawdzała 10 dpt, ale sprawdziłam po swojemu 7 i w 9 robiłam powtórkę. Koleżanka zrobiła pierwsza betę w 9 dpt, u niej była negatywna, ale w 10 dpt i tak kazali powtórzyć, żeby mogła odstawić leki. I tak się zastanawiam, czy były takie historie, żeby bety w 9 dpt nie było, w 10 się pojawiła? Tak na logikę wydaje mi się to mało możliwe, ale może znacie takie przypadki?
Podziel się: