Devin
Fanka BB :)
Mialam 5 dniowa blastke.Przykro mi bardzo, miałaś blastkę podaną?Masz jeszcze zarodki?
Za pierwszym razem tak samo.
Mamy jeszcze sześć ale cos szybko sie skurczają..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialam 5 dniowa blastke.Przykro mi bardzo, miałaś blastkę podaną?Masz jeszcze zarodki?
A zadnych badań immuno albo genetycznych nie zlecał?Mnie lekarz zlecił w takiej samej sytuacji
(1.udany ale poronienie 2. Beta 0) histeroskopie - wyszedł bardzo duzy stan zapalny , właściwie przewlekły stan zapalny
Dostałam antybiotyki na 20 dni i zaczynam przygotowania do swojego kolejnego transferu
Ja immunologie miałam juz zrobiona przed pierwszym transferemA zadnych badań immuno albo genetycznych nie zlecał?
Trzymam mocno kciuki ,aby następna była tą szczęśliwą.❤Mialam 5 dniowa blastke.
Za pierwszym razem tak samo.
Mamy jeszcze sześć ale cos szybko sie skurczają..
Dziękuję ,ja sama nie wierze w to ,że moja jedyna komórka tak walczy dzielnie.Bedzie cudem,jeśli okaże się ,że z niej będzie ciąża.Czekam do piątku,jeśli będzie ok, idzie do badania.Potem czekanie czy zdrowy zarodek.No i super na takie info czekaliśmy wszyscy ! Trzymam kciuki za kropka niech się ladnie dzieli
Hmmm a nakreślisz mi jakie to badania? Chciałbym juz oszacować sobie kosztyJa immunologie miałam juz zrobiona przed pierwszym transferem
Tak, zdarzały mi się problemy z dziąsłami. Używałam płukanki bez alkoholu.Dziewczyny,
jak radzicie sobie z bólem zębów/dziąseł podczas stymulacji/w ciąży po in vitro. Ostatnio bardzo bolą mnie dziąsła/zęby, ale jak byłam jakiś czas temu na kontroli, nie miałam ubytków. Może to przez hormony: estradiol. Wizytę mam dopiero w listopadzie. Może macie sprawdzone domowe sposoby? Płukanki? Czy jeśli zaszłyście w ciążę normalnie leczyłyście się u stomatologa? Czy to duże ryzyko?
Także... do moich wypadających włosów doszły problemy z zębami. Jak nie z tej, to z tej strony. Heh.
Wszystkim Wam życzę samych pomyślnych wiadomości.
Bardzo mi przykro @DevinHmmm a nakreślisz mi jakie to badania? Chciałbym juz oszacować sobie koszty
Hmmm nie mam tylko kariotypu i Kiry. Reszte robilam.Bardzo mi przykro @Devin
U nas już po pierwszym nieudanym transferze - biochem- lekarz zlecił genetykę. Mnie kariotyp, Kiry, v-leiden, białka s,c oraz antytrombina wyszły 2 tys. w tym był tez kariotyp męża.