Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Noooo w końcu piękna nowinkato jaką butelkę otwierasz ?
![]()
Narazie chyba tylko mineralki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noooo w końcu piękna nowinkato jaką butelkę otwierasz ?
![]()
piękny wynikBeta 259 mIU/ml 10 dpt ...
Oby probówek nie pomylili![]()
GratulacjeBeta 259 mIU/ml 10 dpt ...
CudownieBeta 259 mIU/ml 10 dpt ...
Przepraszam jeśli nie doczytałam, ile miałaś transferów? Któryś z tych zarodków dal ciaze?No to mnie od razu przy wysokim amh bo ponad 6 lekarz dał dawkę 225 menopur rok wcześniej też dawka 225 ovaleap plus 75 menopur komórek zawsze dużo zarodków w pierwszej 5 w drugiej 8 ale jak mi to lekarz powiedział rocznika się nie zmieni![]()
Szamponu co najwyżejNoooo w końcu piękna nowinkato jaką butelkę otwierasz ?
![]()
Ogólnie 5 transferów 3 w Polsce i 2 w Czechach w Polsce 2 transfer dał ciążę która poroniłam teraz jestem 6dpt tego piątego transferu oby okazał się tym szczęśliwymPrzepraszam jeśli nie doczytałam, ile miałaś transferów? Któryś z tych zarodków dal ciaze?
Ogólnie 5 transferów 3 w Polsce i 2 w Czechach w Polsce 2 transfer dał ciążę która poroniłam teraz jestem 6dpt tego piątego transferu oby okazał się tym szczęśliwym![]()
Test niby klinika pisała że 20.09 ale myślę robić w 9dpt czyli w piątek podane były 2 blastocysty 5ab 5bb Czechy nie podają słabych zarodków w przeciwieństwie do Polski nie badałam ich więc nie wiem czy są zdrowe liczę że może już wykorzystałam limit chorych zarodków w tych co były badane ale nie mam pewności liczę na swój mały cudTrzymam kciuki za powodzenie,a kiedy robisz test?mialas podaną blastocystę?