reklama
PAULANGELA
Fanka BB :)
U mnie też nikt nie wiedział o transferze. Poinformowaliśmy rodzinę dokładnie w 10+2tc wtedy poczułam się już w miarę pewnie że będzie dobrzePowiedzcie mi kiedy wy mowilyscie rodzinie że jesteście w ciąży. Bo u mnie nikt nie wie że miałam.transfer i zastanawiam.sie kiedy będzie odpowiedni czas żeby poinformować o tym znajomych i rodzinie
miętowa25
ja zdecydowałam się oznajmić rodzinie po pierwszych prenatalnych tj. po 12tyg. Czułam się trochę bezpieczniej, jakkolwiek to brzmi. Jasne, że po 12 tyg też coś mozd pojsc nie tak ale już ryzyko jest zdecydowanie mniejsze.Powiedzcie mi kiedy wy mowilyscie rodzinie że jesteście w ciąży. Bo u mnie nikt nie wie że miałam.transfer i zastanawiam.sie kiedy będzie odpowiedni czas żeby poinformować o tym znajomych i rodzinie
ja niby planuje powiedzieć po wizycie serduszkowej ale chyba powiem.dopiero w połowie wrześniaU mnie też nikt nie wiedział o transferze. Poinformowaliśmy rodzinę dokładnie w 10+2tc wtedy poczułam się już w miarę pewnie że będzie dobrze
PAULANGELA
Też mnie korciło zaraz po serduszkowej ale stwierdziliśmy że jeszcze jedna wizyta i wtedy powiemyja niby planuje powiedzieć po wizycie serduszkowej ale chyba powiem.dopiero w połowie września
Heheh ja też tak niby planowałam że powiem o ciąży po 2 wizytach na której usłyszę serduszko. Ale nie wiem kiedy jest taka kolejna wizytaTeż mnie korciło zaraz po serduszkowej ale stwierdziliśmy że jeszcze jedna wizyta i wtedy powiemy
JestemMama!
Dziewczyny mam do oddania dwie ampułki accofilu jak by któraś potrzebowała ... W związku z tym że musi być w lodówce odbiór w Legnicy . Ważny do lipca 2024
JestemMama!
Najbliżsi ( rodzina ) wiedzieli po becie . A reszta dowiedziała sie w 12tcPowiedzcie mi kiedy wy mowilyscie rodzinie że jesteście w ciąży. Bo u mnie nikt nie wie że miałam.transfer i zastanawiam.sie kiedy będzie odpowiedni czas żeby poinformować o tym znajomych i rodzinie
reklama
PAULANGELA
Ja miałam pierwsza wizytę 11 kwietnia i już było serduszko a nastepną 4 mają (ostatnia wizyta w klinice) a 7 maja powiedzieliśmy rodzicom i rodzeństwu. Troszkę później przyznałam się w pracy bo zaczęłam chodzic w dresach i to było podejrzane Reszta dowiadywała się stopniowo a dalsi znajomi przypadkiemHeheh ja też tak niby planowałam że powiem o ciąży po 2 wizytach na której usłyszę serduszko. Ale nie wiem kiedy jest taka kolejna wizyta
Podziel się: