reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Może tak orientacyjnie chciał tą betęI USG właśnie mam jutro, a kazał mi przed USG zbadać betę i progesteron
W jakim jesteś dniu po transferze ?
Ruda08
Twój wynik jest powyżej średniejPrawie miesiąc po, 29 dni. (25.04 miałam transfer)
Załączniki
LU36
pomyślałam ze te pomiary bety kliniki in vitro zbierają tez do swoich porównań i statystyk. Jedyne co mi do głowy przyszło.Twój wynik jest powyżej średniej
DzejKej 1985
Aktywna w BB
Dziewczyny planuje zmienić klinikę. Głównie ze względu na niebadanie zarodków w tej dotychczasowej. Która polecacie w Wawie i którego lekarza w tej polecanej.
LU36
No niestety, a ja jeszcze jestem z tej grupy co zawsze zakłada ze coś musi pójść nie tak albo ze jak cokolwiek się odchyla od normy to musi oznaczać najgorsze świetny prognostyk „nie martwienia się” jak zostanę matkaMy kobiety tak mamy że zamiast skupić się na tym co dobre , to szukamy co może być nie tak czekamy na wieści po wizycie
reklama
Azb
Hahahaha No mało Cię pocieszę , ale to się nie zmieniaNo niestety, a ja jeszcze jestem z tej grupy co zawsze zakłada ze coś musi pójść nie tak albo ze jak cokolwiek się odchyla od normy to musi oznaczać najgorsze świetny prognostyk „nie martwienia się” jak zostanę matka
Podziel się: