reklama
eij
Fanka BB :)
Ja miałam transfer cykl po punkcji. Jeśli wyniki będziesz miała ok to uważam że nie ma przeciwskazań do transferu po miesiączceDziewczyny, a ja mam pytanie odnośnie transferu.
Wczoraj miałam punkcję, za ok 14 dni mam mieć okres. I mogę podejść do transferu w czerwcu, czy cykl muszę odczekać?
u mnie w klinice nie robią świeżych transferów.Ja miałam transfer cykl po punkcji. Jeśli wyniki będziesz miała ok to uważam że nie ma przeciwskazań do transferu po miesiączce
Ale mam kontakt z jedna dziewczyna z mojej kliniki, która mi mówiła że trzeba cykl odczekać. Dlatego pytalam tutaj jak to jest, bo wszystkie badania miałam ok i mogłabym ten transfer mieć w czerwcu
LU36
Dziewczyny, przeraziłam się zgodnie z zaleceniem lekarza zrobiłam kolejny pomiar betahcg i dzisiejsza beta to 45,500 a tydzien temu w poniedziałek wynosiła 17,100. Internetowe kalkulatory betahcg mówią oczywiście ze przyrost za niski bo powinna rosnąć o conajmniej 80% co dwa dni…czy na tym etapie,6- 7 tydzien, dalej ten wzrost powinien być dwukrotny co dwa dni co by oznaczało ze u mnie ciąża przestała się rozwijać?
Ruda08
Pózniej beta już nie rośnie tak dokładnie. Nie rozumiem po co lekarzowi beta. Coś nie tak na usg ? Na takim etapie tylko usg jest wiarygodneDziewczyny, przeraziłam się zgodnie z zaleceniem lekarza zrobiłam kolejny pomiar betahcg i dzisiejsza beta to 45,500 a tydzien temu w poniedziałek wynosiła 17,100. Internetowe kalkulatory betahcg mówią oczywiście ze przyrost za niski bo powinna rosnąć o conajmniej 80% co dwa dni…czy na tym etapie,6- 7 tydzien, dalej ten wzrost powinien być dwukrotny co dwa dni co by oznaczało ze u mnie ciąża przestała się rozwijać?
Noł stres
LU36
Nie mam pojęcia po co, kazał mi zrobic. Może klinika ma takie „wytyczne”. Dzieki…bo już mi serce stanęłoPózniej beta już nie rośnie tak dokładnie. Nie rozumiem po co lekarzowi beta. Coś nie tak na usg ? Na takim etapie tylko usg jest wiarygodne
Noł stres
reklama
LU36
I USG właśnie mam jutro, a kazał mi przed USG zbadać betę i progesteronPózniej beta już nie rośnie tak dokładnie. Nie rozumiem po co lekarzowi beta. Coś nie tak na usg ? Na takim etapie tylko usg jest wiarygodne
Noł stres
Podziel się: