Azb
Fanka BB :)
Mocno trzymam kciuki i ja niech to będzie najpiękniejszy dzienDziękuję
Bardzo mnie stresuje to czekanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mocno trzymam kciuki i ja niech to będzie najpiękniejszy dzienDziękuję
Bardzo mnie stresuje to czekanie
Mocno trzymam kciuki i ja niech to będzie najpiękniejszy dzien
Przykro mi… a myśleliście o badaniu zarodków? Żeby zobaczyć czy są w porządku? Bo widziałam po Twojej historii ze wiele sprawdzałas u siebie, ale może warto zarodki przebadać? Kariotypy mieliście sprawdzane?Dziewczyny no i dupa beta spadła na 1.18 to był 7 transfer ii nie mam pomysłów co dalej
Przykro mi… a myśleliście o badaniu zarodków? Żeby zobaczyć czy są w porządku? Bo widziałam po Twojej historii ze wiele sprawdzałas u siebie, ale może warto zarodki przebadać? Kariotypy mieliście sprawdzane?
a w jakim wieku jesteś? Myslę, że to dobry kierunekZarodków nie badaliśmy. A kariotypow nie sprawdzaliśmy
a w jakim wieku jesteś? Myslę, że to dobry kierunek
pierwszym krokiem powinny być do zbadania kariotypy, mutacje. Może tu gdzieś leży problem?33
A jak wychodzą nieprawidłowe kariotypy to co wtedy?
pierwszym krokiem powinny być do zbadania kariotypy, mutacje. Może tu gdzieś leży problem?