reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć :) chciałam was zapytać czy szczepiłyście się na krztusiec w ciąży (zwłaszcza biorąc acard i heparynę). Mój lekarz mi odradził ze względu na to żeby nie grzebać w immunologii/nie przesadzać w ciąży, ogólnie bez konkretnego argumentu. Powiedział że szczepionka jest bezpieczna i nie ma przeciwwskazań ale na moim miejscu by się nie szczepił. Rozwalił mnie tym totalnie i nie wiem co mam robić :( jak u was?
Ja brałam i się szczepiłam nic mi nie było.
Napisz na wątku ciężarówki po ivf.
A to immunologa ci odoradzał? Ten co leki przepisywał ?? Podpytaj jeszcze raz

Cześć :) chciałam was zapytać czy szczepiłyście się na krztusiec w ciąży (zwłaszcza biorąc acard i heparynę). Mój lekarz mi odradził ze względu na to żeby nie grzebać w immunologii/nie przesadzać w ciąży, ogólnie bez konkretnego argumentu. Powiedział że szczepionka jest bezpieczna i nie ma przeciwwskazań ale na moim miejscu by się nie szczepił. Rozwalił mnie tym totalnie i nie wiem co mam robić :( jak u was?
Ja się nie szczepiłam, zresztą nawet nikt nie proponował takiego szczepienia

reklama
Do góry