Nie, mi nie odradzano. Powiedzieli, że mój wybór.Też lekarz odradzał?
reklama
Cytrynka122
Fanka BB :)
Krew oddana. Czekam na wyniki
LU36
Trzymamy kciuki!Krew oddana. Czekam na wyniki
Na yt jest filmikJeszcze muszę ogarnąć jak ten Menopur rozrobić, zaraz siadam do lektury ulotki
Ja brałam i się szczepiłam nic mi nie było.Cześć chciałam was zapytać czy szczepiłyście się na krztusiec w ciąży (zwłaszcza biorąc acard i heparynę). Mój lekarz mi odradził ze względu na to żeby nie grzebać w immunologii/nie przesadzać w ciąży, ogólnie bez konkretnego argumentu. Powiedział że szczepionka jest bezpieczna i nie ma przeciwwskazań ale na moim miejscu by się nie szczepił. Rozwalił mnie tym totalnie i nie wiem co mam robić jak u was?
Napisz na wątku ciężarówki po ivf.
A to immunologa ci odoradzał? Ten co leki przepisywał ?? Podpytaj jeszcze raz
milka.s
Dzięki, właśnie wczoraj znalazłam i mi bardzo pomógł. Pierwsze dawki podane, nie było tak źle. Dzisiaj kolejneNa yt jest filmik
Salamatka
Dzięki, napiszę tamJa brałam i się szczepiłam nic mi nie było.
Napisz na wątku ciężarówki po ivf.
A to immunologa ci odoradzał? Ten co leki przepisywał ?? Podpytaj jeszcze raz
Nie, mój ginekolog prowadzący. Leki mam prewencyjnie, zapisane po transferze i zostawione przez to.
eij
Ja się nie szczepiłam, zresztą nawet nikt nie proponował takiego szczepieniaCześć chciałam was zapytać czy szczepiłyście się na krztusiec w ciąży (zwłaszcza biorąc acard i heparynę). Mój lekarz mi odradził ze względu na to żeby nie grzebać w immunologii/nie przesadzać w ciąży, ogólnie bez konkretnego argumentu. Powiedział że szczepionka jest bezpieczna i nie ma przeciwwskazań ale na moim miejscu by się nie szczepił. Rozwalił mnie tym totalnie i nie wiem co mam robić jak u was?
Trzymam kciukiKrew oddana. Czekam na wyniki
reklama
Cytrynka122
Trzymamy kciuki!
Trzymam kciuki
Dziękuję
Bardzo mnie stresuje to czekanie
Podziel się: