Karpatka89
Fanka BB :)
A robiłaś już? Masz 2 kreseczki na pamiątkę?Właśnie znowu się tłumacze po co mi ta beta
Dla nich sikaniec to wyznacznik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robiłaś już? Masz 2 kreseczki na pamiątkę?Właśnie znowu się tłumacze po co mi ta beta
Dla nich sikaniec to wyznacznik
Jeszcze nie, nie znalazłam jeszcze zwykłego płytkowego. Wszędzie tylko elektroniczne clearblueA robiłaś już? Masz 2 kreseczki na pamiątkę?
Jezeli jestes przed transferem to nie podchoc z takim TSH.Ja podchodzilam z 3,73 a lekarz stwierdzil ze jest ok.Transfer oczywiscie sie nie udal mimo super jakosci blastki.Zaluje ze podeszlam i nie skontaktowalam sie ze swoim ginem ktory jest tez endokrynologiem.Niestety to byla nasza jedyna szansa na rodzenstwo dla corci.Do tej pory nie moge sie z tym pogodzic ze lekarz z kliniki zrobil ten transferDziewczyny boję się TSH mi podskoczyło do 3.44 a progreston ,<0.2 nie wiem co to będzie dziś jadę na sprawdzenie endometrium
A od czego można to TSH tak poszło w górę biorę leki 50/75 i wiadomo leki do transferu estrofem acard i neoparinJezeli jestes przed transferem to nie podchoc z takim TSH.Ja podchodzilam z 3,73 a lekarz stwierdzil ze jest ok.Transfer oczywiscie sie nie udal mimo super jakosci blastki.Zaluje ze podeszlam i nie skontaktowalam sie ze swoim ginem ktory jest tez endokrynologiem.Niestety to byla nasza jedyna szansa na rodzenstwo dla corci.Do tej pory nie moge sie z tym pogodzic ze lekarz z kliniki zrobil ten transfer
Niestety to skutki uboczne estrofemu …A od czego można to TSH tak poszło w górę biorę leki 50/75 i wiadomo leki do transferu estrofem acard i neoparin
Ja biorę eutyrox 50/75Niestety to skutki uboczne estrofemu …
Rozmawiałam o tym z lekarzem …
przed przygotowaniami do transferu moje tsh wynosiło 1.5 , 7dc na estrofemie i tsh już 3,4 . Wdrożyliśmy eutyrox .
Glownie estrofem,ale też encorton może zaburzać konwersję hormonow tarczycy. Dlatego ja przed transferem utrzymywałam tsh na poziomie 0,1-0,4 przy prawidłowym ft4.A od czego można to TSH tak poszło w górę biorę leki 50/75 i wiadomo leki do transferu estrofem acard i neoparin
Ale to przed tym transferem co teraz miałaśJa biorę eutyrox 50/75
Nie biorę encorton terazGlownie estrofem,ale też encorton może zaburzać konwersję hormonow tarczycy. Dlatego ja przed transferem utrzymywałam tsh na poziomie 0,1-0,4 przy prawidłowym ft4.