reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wydaje mi się, ze gdyby były bardzo wysokie wartości to laboratorium powiadomiłaby Cię o konieczności konsultacji z lekarzem lub konieczność zrobienia badania dodatkowego.
Nie zaszkodzi stosować natruralne środki, czyli np mi mąż kazał pic dużo wody :). sok z żurawiny czy urosept nie zaszkodzą. Jutro rano zrobić posiew, na wynik czeka się kilka dni i jeśli wartości będą duże to wtedy lekarz zaleci antybiotyk.
Miałam taka sytuacje w końcówce ciąży ze w czasie czekania na wynik już lekarz kazał mi brać antybiotyk zapobiegawczo. Jak pojawił się wynik, u mnie negatywny, to kazał odstawić.
Możesz skonsultować się z lekarzem, to chyba najlepszy pomysł.
Pije około 4 litrów dziennie gdyż ciągle mnie suszy ( jak bym kaca miała 🙈🙈🙈🙈🤷‍♀️🤦‍♀️)

Witajcie dziewczyny. Proszę o radę. Dziś 10dpt miałam podane dwa zarodki 5 dniowe.
Beta robiona 6dpt beta 26,04 a w 9dpt 58,61 niby przyrot pokazuje w normie, ale coś nie jestem przekonana. W poprzedniej ciąży w 6dpt miałam 33 a 9dpt już ponad 100 proszę Was o radę

Jpdl zwariuje do jutra 🙈🙈🙈🤦‍♀️ seriooo
Mam koleżankę w ciąży, aktualnie 32 tc od samego początku ciąży ma bakterie w moczu. Non stop bierze jakieś leki na to. To nie jest nic złego, naprawdę. Nie panikuj, nie powtarzaj - to nic nie da. Na własną rękę tez bym nie robiła posiewu. Poczekaj na lekarza. Bakterie w ciąży zdarzają się baaaardzo często, to normalne. Dostaniesz jakiś urosept lub coś podobnego i po stresie.
Nie nakręcaj się...

reklama
Ja mialam cudownego gina i jak mialam jakakolwiek watpliwosc to pisalam do niego i zawsze mi pomogl a jak trzeba bylo znalazl dla mnie termin na wizyte a u niego o tak z buta to graniczy z cudem.
Ja jutro mam zamiar powtórzyć badanie jeśli znów wyjdzie to samo to od razu dzwonię do mojego lekarza . On teraz za każdym razem gdy trzeba znajdzie dla mnie termin. Jak z dwa tygodnie temu miałam plamienia to w ten sam dzień mnie przyjął. .. więc jak jutro wyjdzie to samo od razu do niego dzwonię ... Pewnie i tak będzie kazał mi powtórzyć badanie więc nic nie przyspiesz🙈😔😔😔

Do góry