reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wydaje mi się, ze gdyby były bardzo wysokie wartości to laboratorium powiadomiłaby Cię o konieczności konsultacji z lekarzem lub konieczność zrobienia badania dodatkowego.
Nie zaszkodzi stosować natruralne środki, czyli np mi mąż kazał pic dużo wody :). sok z żurawiny czy urosept nie zaszkodzą. Jutro rano zrobić posiew, na wynik czeka się kilka dni i jeśli wartości będą duże to wtedy lekarz zaleci antybiotyk.
Miałam taka sytuacje w końcówce ciąży ze w czasie czekania na wynik już lekarz kazał mi brać antybiotyk zapobiegawczo. Jak pojawił się wynik, u mnie negatywny, to kazał odstawić.
Możesz skonsultować się z lekarzem, to chyba najlepszy pomysł.
Pije około 4 litrów dziennie gdyż ciągle mnie suszy ( jak bym kaca miała 🙈🙈🙈🙈🤷‍♀️🤦‍♀️)

Witajcie dziewczyny. Proszę o radę. Dziś 10dpt miałam podane dwa zarodki 5 dniowe.
Beta robiona 6dpt beta 26,04 a w 9dpt 58,61 niby przyrot pokazuje w normie, ale coś nie jestem przekonana. W poprzedniej ciąży w 6dpt miałam 33 a 9dpt już ponad 100 proszę Was o radę

Jpdl zwariuje do jutra 🙈🙈🙈🤦‍♀️ seriooo
Mam koleżankę w ciąży, aktualnie 32 tc od samego początku ciąży ma bakterie w moczu. Non stop bierze jakieś leki na to. To nie jest nic złego, naprawdę. Nie panikuj, nie powtarzaj - to nic nie da. Na własną rękę tez bym nie robiła posiewu. Poczekaj na lekarza. Bakterie w ciąży zdarzają się baaaardzo często, to normalne. Dostaniesz jakiś urosept lub coś podobnego i po stresie.
Nie nakręcaj się...

reklama
Ja mialam cudownego gina i jak mialam jakakolwiek watpliwosc to pisalam do niego i zawsze mi pomogl a jak trzeba bylo znalazl dla mnie termin na wizyte a u niego o tak z buta to graniczy z cudem.
Ja jutro mam zamiar powtórzyć badanie jeśli znów wyjdzie to samo to od razu dzwonię do mojego lekarza . On teraz za każdym razem gdy trzeba znajdzie dla mnie termin. Jak z dwa tygodnie temu miałam plamienia to w ten sam dzień mnie przyjął. .. więc jak jutro wyjdzie to samo od razu do niego dzwonię ... Pewnie i tak będzie kazał mi powtórzyć badanie więc nic nie przyspiesz🙈😔😔😔

Do góry