JestemMama!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sądzę, że to jakieś stare info, które nadal krąży. Jak obowiązek leżenia w ciąży.Dzięki.
Zastanawiam się po co puszczają skoro jest niewskazane :/
Więc napiszę jeszcze raz. Różnie bywa. W netach piszą, że to bezbolesne.i ja taką osobę znam.to.mnie zmartwiłaś, myślałam ,że nie jest tak źle. No ale cóż jak będzie trzeba to się zrobi
W ciąży nie myśli się do końca racjonalnie. W każdym razie ja rozumiem. Szczególnie w naszych okolicznościach... Dlatego ja e pewnym momencie odpuściłam forum, bo za dużo złych myśli miałam. Czasami lepiej nie wiedzieć o pewnych rzeczach.Dzięki. Sama nie wiedziałam że takie wstąpią na mnie nerwy póki nie położyłam się na to USG. Chyba wyszła jakaś trauma związana z poprzednimi niepowodzeniami.
To jest najlepsze że ja przecież wiem że mój zaufany długoletni lekarz nie chce usmażyć mi dziecka, a jednak głowa swoje. Aż mi było głupio jak się tam trzęsłam i ledwo oddychałam.
Czy któraś z was może miała taką reakcję na stres po walce?
Dzięki dziewczyny i sorki za taką panikę.
Czyli to normalne bojku zwariuje z nim
Moja normalnie się zachowywała...Oddam psiaka w dobre ręce ( młody , ledwo rok ma )
Czy wasze zwierzęta ( szczególnie psy ) nie odstępowały was w ciąży ??? Normalnie zwariować z nim można ... Gdzie ja tam i on mój cień normalnie
To pudelek moje oczko w głowie tylko na pierwszym zdjęciu nie wyczesany bo prosto z dworuMoja normalnie się zachowywała...
Ale na miniaturce myślałam, że to koc po powiększeniu w sumie nie lepiej, bo że to maskotka
Cudowny!To pudelek moje oczko w głowie tylko na pierwszym zdjęciu nie wyczesany bo prosto z dworu
A na tym prosto od groomera
Czuje, ze w ciazy jesteś my nie mamy swojego psa ale jak bylam u rodzicow a oni maja takiego młodego szczeniaka to on nie odstepowal mnie na krok wpatrzony byl we mnie jak w obrazekOddam psiaka w dobre ręce ( młody , ledwo rok ma )
Czy wasze zwierzęta ( szczególnie psy ) nie odstępowały was w ciąży ??? Normalnie zwariować z nim można ... Gdzie ja tam i on mój cień normalnie