reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Oddam psiaka w dobre ręce 😁🙈 ( młody , ledwo rok ma 🙈🤣🤣🤣🤣)

Czy wasze zwierzęta ( szczególnie psy ) nie odstępowały was w ciąży ??? Normalnie zwariować z nim można ... Gdzie ja tam i on 🤦‍♀️ mój cień normalnie 🤦‍♀️

Załączniki

• Screenshot_2022-11-25-19-06-10-189_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-11-25-19-06-10-189_com.miui.gallery.jpg
    262,1 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Dzięki. Sama nie wiedziałam że takie wstąpią na mnie nerwy póki nie położyłam się na to USG. Chyba wyszła jakaś trauma związana z poprzednimi niepowodzeniami.
To jest najlepsze że ja przecież wiem że mój zaufany długoletni lekarz nie chce usmażyć mi dziecka, a jednak głowa swoje. Aż mi było głupio jak się tam trzęsłam i ledwo oddychałam.
Czy któraś z was może miała taką reakcję na stres po walce?

Dzięki dziewczyny i sorki za taką panikę.
W ciąży nie myśli się do końca racjonalnie. W każdym razie ja rozumiem. Szczególnie w naszych okolicznościach... Dlatego ja e pewnym momencie odpuściłam forum, bo za dużo złych myśli miałam. Czasami lepiej nie wiedzieć o pewnych rzeczach.

Czy wasze zwierzęta ( szczególnie psy ) nie odstępowały was w ciąży ??? Normalnie zwariować z nim można ... Gdzie ja tam i on 🤦‍♀️ mój cień normalnie 🤦‍♀️
Moja normalnie się zachowywała...
Ale na miniaturce myślałam, że to koc 🤣 po powiększeniu w sumie nie lepiej, bo że to maskotka 🙃

@eij IMG_20220112_192907_2~2.jpgIMG_20220205_121617_2.jpg
Moja w sumie miała tak cały czas, odkąd się pojawiła u nas ☺️ dlatego różnicy nie widziałam 🙃

Moja normalnie się zachowywała...
Ale na miniaturce myślałam, że to koc 🤣 po powiększeniu w sumie nie lepiej, bo że to maskotka 🙃
To pudelek 🙈 moje oczko w głowie 😍😍 tylko na pierwszym zdjęciu nie wyczesany bo prosto z dworu 🙈
A na tym prosto od groomera 😉

Załączniki

• IMG_20221125_192452.jpg
    IMG_20221125_192452.jpg
    211,9 KB · Wyświetleń: 71
reklama

Czuje, ze w ciazy jesteś ;) my nie mamy swojego psa ale jak bylam u rodzicow a oni maja takiego młodego szczeniaka to on nie odstepowal mnie na krok 😁 wpatrzony byl we mnie jak w obrazek 😂

Do góry