Powodzenia, trzymam kciukiJaaaa czekam już na wizytę tak bardzo się stresuje ... Chce myśleć pozytywnie a jednak stres jest
reklama
Tykaweronika
Fanka BB :)
Witam
Chciałam zapytać czy któraś z Pań może była na biopsji macicy ? Jak wrażenia ? Na co się szykować ? A przede wszystkim czy bardzo boli ?
Chciałam zapytać czy któraś z Pań może była na biopsji macicy ? Jak wrażenia ? Na co się szykować ? A przede wszystkim czy bardzo boli ?
JestemMama!
Jest dobrze , jest pęcherzyk na swoim miejscu nie widać krwiaka . Mogłam coś podrażnić pazurami zarys pęcherzyka widać . Za tydzień wizyta serduszkowa
ja miałam biopsje endometrium. Tutaj bol jest do zniesieniaWitam
Tykaweronika
ja miałam biopsje endometrium. Tutaj bol jest do zniesienia
A na co się szykować ?
Uff ulga, że wszystko dobrze To czekamy za tydzień naJest dobrze , jest pęcherzyk na swoim miejscu nie widać krwiaka . Mogłam coś podrażnić pazurami zarys pęcherzyka widać . Za tydzień wizyta serduszkowa
JestemMama!
Dokładnie , mąż każe mi dziś pazury skracać słowa lekarza - ma pani leżeć i odpoczywać jest pani księżniczkaUff ulga, że wszystko dobrze To czekamy za tydzień na
Salamatka
No i pięknie!Jest dobrze , jest pęcherzyk na swoim miejscu nie widać krwiaka . Mogłam coś podrażnić pazurami zarys pęcherzyka widać . Za tydzień wizyta serduszkowa
Salamatka
A jesteś na zwolnieniu?Dokładnie , mąż każe mi dziś pazury skracać słowa lekarza - ma pani leżeć i odpoczywać jest pani księżniczka
reklama
JestemMama!
TakA jesteś na zwolnieniu?
Podziel się: