reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A Tobie życzę spokojnej ciąży ;* Mega na to zasługujesz aż się popłakałam z Twojego szczęścia. ;*
Dziękuję kochana 😘😘❤️

A Tobie ja życzę żeby w końcu los się uśmiechnął i żebyś dołączyła do grona brzuchatek 😍😍 z całego serca trzymam kciuki za twój kolejny transfer ❤️❤️ i chodź beta druga nie zrobiona jeszcze ( dopiero jutro sprawdzam przyrost ) jestem naprawdę tak spokojna , i czuję że tym razem od początku do końca będzie pięknie . Więc mogę powiedzieć że wysyłam Ci pozytywne , ciążowe wibracje ❤️❤️ żebyś się zaraziła ❤️❤️😘😘😘

Dziewczyny wiem ze ten wątek może był gdzieś poruszany ale … wyszło po MLR 0% ( 3 stymulację, z czego 5 transfery) mamy dwa mrozaczki ale odebraliśmy wyniki i jest wskazanie do poradni genetycznej i to MLR 0, czy ktoś z was miał szczepienia limfocytami męża, jakie są skutku uboczne tego? Jak się podniosło i po ilu zastrzykach? Podobno w Wawie nikt nie robi szczepień i czekają nas wizyty w Łodzi. Jak Wasze doświadczeni w tym temacie?

Dzięki, myślę że opisałaś mój aktualny stan ❤️
Mi niestety dudni w uszach to co napisałaś ze masz myśli żeby lepiej było żeby Beta nie rosła i ze to twój stracony czas bo wiesz ze z tego nic nie będzie …
Chciałabym żebyś wiedziała ze wiele dziewczyn chciało by byc na twoim miejscu , żeby Beta rosła , żeby zarodek się zaimplantował … bądź za to wdzięczna …

Wyraziliśmy swoje zdania 😉 mamy do tego prawo 👍
Uwierz trochę w swoje szczęście i w tego małego kropka który się w Tobie rozwija ✊🏻
Gratuluje rosnącej bety i życzę wiecej optymizmu i wiary …. ☺️

Dałaś mi teraz dużo do myślenia. Ha pierwszy raz mam z accofilem styczność. Mam wlew mieć a potem dodatkowo zastrzyki co 2 dni z nim.
Ja tak samo miałam , z tym że ja później mialam 1/4 ampułki codziennie i po pierwszej morfologi zmienił Paśnik na co drugi dzień ... Na razie leukocyty są ma stałym poziomie więc tak zostaje .

Dziękuję kochana 😘😘❤️

A Tobie ja życzę żeby w końcu los się uśmiechnął i żebyś dołączyła do grona brzuchatek 😍😍 z całego serca trzymam kciuki za twój kolejny transfer ❤️❤️ i chodź beta druga nie zrobiona jeszcze ( dopiero jutro sprawdzam przyrost ) jestem naprawdę tak spokojna , i czuję że tym razem od początku do końca będzie pięknie . Więc mogę powiedzieć że wysyłam Ci pozytywne , ciążowe wibracje ❤️❤️ żebyś się zaraziła ❤️❤️😘😘😘
Ja w tym roku oddałam cudownej osobie życzenie urodzinowe i myślę, że właśnie się spełnia w odpowiednich rękach. Także kciuki trzymam bardzo mocno ;*

Dziewczyny wiem ze ten wątek może był gdzieś poruszany ale … wyszło po MLR 0% ( 3 stymulację, z czego 5 transfery) mamy dwa mrozaczki ale odebraliśmy wyniki i jest wskazanie do poradni genetycznej i to MLR 0, czy ktoś z was miał szczepienia limfocytami męża, jakie są skutku uboczne tego? Jak się podniosło i po ilu zastrzykach? Podobno w Wawie nikt nie robi szczepień i czekają nas wizyty w Łodzi. Jak Wasze doświadczeni w tym temacie?
Hej Ja miałam . Ogólnie za mną dziewięć transferów i trzy stymulację . Moje Allo wynosiło również 0... Dodatkowo musiałam zrobić crossmatch czy mąż może być dawcą . I tak w maju zaczęliśmy szczepienia ... Co trzy tygodnie. Jedynym skutkiem ubocznym jaki zauważyłam jest ciąża 😍 dokładnie jutro sprawdzać będę przyrost ale jestem jakoś nastawiona pozytywnie że tym razem będzie pięknie ❤️. Jak masz jakieś pytania zapraszam ☺️

Ja tak samo miałam , z tym że ja później mialam 1/4 ampułki codziennie i po pierwszej morfologi zmienił Paśnik na co drugi dzień ... Na razie leukocyty są ma stałym poziomie więc tak zostaje .
Czyli w udanym transferze tak jak ja miałaś (wlew i zastrzyki). Czy ten udany tylko podanie accofilu w formie zastrzyków (przed i teraz pko)

reklama
Do góry