reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jeśli zarodki były badane to czasem wykupujesz to nacięcie ale i tak nie jest potrzebne i zwracają Ci kasę. Już podczas pobierania fragmentu do badania zarodka jest on nacinany i nie trzeba drugi raz, chyba tylko jeśli osłonka jest dość grubą i się zasklepia.
Nie ,właśnie nie były przebadane. Lekarz tez coś mowil ,że przy mrożonych zarodkach osłonka robi się grubsza.

reklama
Cześć dziewczyny, do wizyty jeszcze 1,5 tyg …,
Jeśli wiec nie zapytam to będę chora. Już odchodzę od zmysłów i się martwię.

Może któraś z Was tez tak miała i finalnie wszystko było dobrze… jestem w 8 t 3 d, na pierwszym usg w 6t i 5 d wszystko było książkowo… - No ale nie o tym.

Chodzi mi o ból piersi. Z tego co czytam to w większości przypadków mogą bolec nawet do 4 miesiąca… a ja dziś zauważyłam ze już nie są tak tkliwe jak wcześniej, nawet mogłam spać na brzuszku. Troszkę się teraz martwię.
Innych objawów nie miałam oprócz napadów głodu właśnie w6 , a teraz tak jakby wszystko się unormowalo.

Brzuch czasami boli/ kłuje czasami nie wiec ciężko mi się odnieść czy wszystko jest Ok.

Jak to było z Waszymi piersiami? Czy bolały Was jeśli tak to do którego tygodnia.
A może któraś miała tak jak ja ze szybko przestały Wam doskwierać 🤔

Ehh .. chyba jestem przewrażliwiona
Mnie w ogóle nie bolały piesi w ciąży 🙂

Dostałam takie leki co to jest Neoparin?

Załączniki

• IMG_20221015_101322_edit_986614118886433.jpg
    IMG_20221015_101322_edit_986614118886433.jpg
    778 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry