Nie ,właśnie nie były przebadane. Lekarz tez coś mowil ,że przy mrożonych zarodkach osłonka robi się grubsza.Jeśli zarodki były badane to czasem wykupujesz to nacięcie ale i tak nie jest potrzebne i zwracają Ci kasę. Już podczas pobierania fragmentu do badania zarodka jest on nacinany i nie trzeba drugi raz, chyba tylko jeśli osłonka jest dość grubą i się zasklepia.
reklama
Serduszkowelove
Fanka BB :)
I tam trzymac dziewczyny ♡♡♡@mArusia33 zgłaszam swą obecność
Nowy rozdział - Nowy nick - wzielam przykład z naszej gwiazdy @Będęwkoncumama!
Oby wyszło na dobre
eij
Mnie w ogóle nie bolały piesi w ciążyCześć dziewczyny, do wizyty jeszcze 1,5 tyg …,
Jeśli wiec nie zapytam to będę chora. Już odchodzę od zmysłów i się martwię.
Może któraś z Was tez tak miała i finalnie wszystko było dobrze… jestem w 8 t 3 d, na pierwszym usg w 6t i 5 d wszystko było książkowo… - No ale nie o tym.
Chodzi mi o ból piersi. Z tego co czytam to w większości przypadków mogą bolec nawet do 4 miesiąca… a ja dziś zauważyłam ze już nie są tak tkliwe jak wcześniej, nawet mogłam spać na brzuszku. Troszkę się teraz martwię.
Innych objawów nie miałam oprócz napadów głodu właśnie w6 , a teraz tak jakby wszystko się unormowalo.
Brzuch czasami boli/ kłuje czasami nie wiec ciężko mi się odnieść czy wszystko jest Ok.
Jak to było z Waszymi piersiami? Czy bolały Was jeśli tak to do którego tygodnia.
A może któraś miała tak jak ja ze szybko przestały Wam doskwierać
Ehh .. chyba jestem przewrażliwiona
Orchidea33
HeparynaDostałam takie leki co to jest Neoparin?
Rosse94
A co to ma na celu bo ja ciemna...Heparyna
Serduszkowelove
Tak, że sugerując się usg nie ma podstawy.... A przecież nie zobaczy się jak jest stan zapalny czy nk...Ale wytłumaczył dlaczego nie?
Madame JS
Pewnie profilaktycznie przeciwzakrzepowo.A co to ma na celu bo ja ciemna...
reklama
Orchidea33
Na rozrzedzenie krwi, zebys nie dostala zakrzepu. To tez dla malucha jest pozytywne bo ma lepszy przepływ krwi.A co to ma na celu bo ja ciemna...
Ja profilaktycznie mam na cala ciaze i polog.
Podziel się: