Tak jutro lecę z rana na krew zobaczyć o co tu biega co to za czary mary , w końcu na naturalna nie mialam szans z dwoma niedrożnymi jajowodamiO mój Boże jak się cieszę mówiłam Ci, że zobaczysz te dwie krechy bardzo bardzo się cieszę i gratuluję z całego sercaleć jutro na betęi dawaj znać
reklama
Bardzo Ci gratuluje!Cześć
Jestem po 3 nieudanych transferach , obecnie miałam się przygotowywać do 4 transferu z 2 blastkami …
Mam 2 niedrożne jajowody , w tamtym roku miałam badanie.
Zaczęłam chodzić na akupunkturę by się wyciszyć po nieudanych próbach , postanowilam rozpocząć również odmawianie nowenny pompejanskiej .
Okres spóźnia mi się kilka dni … postanowiłam zrobić dziś test i takie coś
Wiara czyni cuda
Ja tez codziennie mówię 10- tkę różańca, nie słyszałam o ten nowennę pompejanskiej, ale spróbuje
Leć jutro na betę i daj koniecznie znać!
Cuda się chyba zdarzają aczkolwiek jutro zrobię krew i się okażeNiesamowite , gratulacje !!!!! Aż płakać mi się chce, psychika gra tu chyba najważniejsza rolę!!! Cudownie ♡
We wrześniu pod koniec mamy 2 rocznice ślubu , byłby cudowny prezent ja wierze , w moc modlitwyBardzo Ci gratuluje!
Wiara czyni cuda
Ja tez codziennie mówię 10- tkę różańca, nie słyszałam o ten nowennę pompejanskiej, ale spróbuje
Leć jutro na betę i daj koniecznie znać!
Bd dobrzemówię Ci zobaczysz jutro piękna betęi nawet nie myśl inaczejale się cieszę mówię CiCuda się chyba zdarzają aczkolwiek jutro zrobię krew i się okaże
Klaudusia92
Zaciekawiona BB
Myśle ze już nie raz wśród naszych historii, były kobiety, którym lekarz powiedział, ze nie maja szans na ciaze, na szczęście się mylił !Tak jutro lecę z rana na krew zobaczyć o co tu biega co to za czary mary , w końcu na naturalna nie mialam szans z dwoma niedrożnymi jajowodami
Zazdroszczę ! Mam nadzieje, ze jutro potwierdzi się wszystko !
Ja dopiero zaczynam swoją przygodę, po 4 latach bezskutecznych starań..
To moje pierwsze podejście, chociaż ciagle się jeszcze zastanawiam…
Żałuje ze trafiłam tu tak późno, Wasze historie dziewczyny dają ogromna nadzieje !
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Ja np teraz medytuje, bardzo mocno w to wierzę i mnie uspokaja, ale modlitwa pompejska też jest cudowna ♡We wrześniu pod koniec mamy 2 rocznice ślubu , byłby cudowny prezent ja wierze , w moc modlitwy
Cuda się zdarzają gratulacje życzę pięknej betyTak jutro lecę z rana na krew zobaczyć o co tu biega co to za czary mary , w końcu na naturalna nie mialam szans z dwoma niedrożnymi jajowodami
Ja po akupunkturze się bardzo dobrze czuje , jednak jakaś taka głowa spokojna po tym ..Ja np teraz medytuje, bardzo mocno w to wierzę i mnie uspokaja, ale modlitwa pompejska też jest cudowna ♡
reklama
Dziekuję ja to narazie nie wierzę …Bd dobrzemówię Ci zobaczysz jutro piękna betęi nawet nie myśl inaczejale się cieszę mówię Ci
Jak zobaczę jutro jakiś wynik to uwierzę
Podziel się: