reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O mój Boże 🥰🥰🥰 jak się cieszę 🥰🥰 mówiłam Ci, że zobaczysz te dwie krechy 🥰🥰bardzo bardzo się cieszę i gratuluję z całego serca❤️❤️❤️leć jutro na betę😀😀😀i dawaj znać😀
Tak jutro lecę z rana na krew zobaczyć o co tu biega 😅co to za czary mary , w końcu na naturalna nie mialam szans z dwoma niedrożnymi jajowodami 🫣🫣

reklama
Cześć ☺️
Jestem po 3 nieudanych transferach , obecnie miałam się przygotowywać do 4 transferu z 2 blastkami …
Mam 2 niedrożne jajowody , w tamtym roku miałam badanie.
Zaczęłam chodzić na akupunkturę by się wyciszyć po nieudanych próbach , postanowilam rozpocząć również odmawianie nowenny pompejanskiej .
Okres spóźnia mi się kilka dni … postanowiłam zrobić dziś test i takie coś 🤷‍♀️🤷‍♀️
Bardzo Ci gratuluje!
Wiara czyni cuda 🤍
Ja tez codziennie mówię 10- tkę różańca, nie słyszałam o ten nowennę pompejanskiej, ale spróbuje 🤍

Leć jutro na betę i daj koniecznie znać! 🤍

Tak jutro lecę z rana na krew zobaczyć o co tu biega 😅co to za czary mary , w końcu na naturalna nie mialam szans z dwoma niedrożnymi jajowodami 🫣🫣
Myśle ze już nie raz wśród naszych historii, były kobiety, którym lekarz powiedział, ze nie maja szans na ciaze, na szczęście się mylił !
Zazdroszczę ! Mam nadzieje, ze jutro potwierdzi się wszystko ! ❤️❤️
Ja dopiero zaczynam swoją przygodę, po 4 latach bezskutecznych starań..
To moje pierwsze podejście, chociaż ciagle się jeszcze zastanawiam…🙏🏻
Żałuje ze trafiłam tu tak późno, Wasze historie dziewczyny dają ogromna nadzieje ! 🥹

reklama
Do góry