reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O mój Boże 🥰🥰🥰 jak się cieszę 🥰🥰 mówiłam Ci, że zobaczysz te dwie krechy 🥰🥰bardzo bardzo się cieszę i gratuluję z całego serca❤️❤️❤️leć jutro na betę😀😀😀i dawaj znać😀
Tak jutro lecę z rana na krew zobaczyć o co tu biega 😅co to za czary mary , w końcu na naturalna nie mialam szans z dwoma niedrożnymi jajowodami 🫣🫣

reklama
Cześć ☺️
Jestem po 3 nieudanych transferach , obecnie miałam się przygotowywać do 4 transferu z 2 blastkami …
Mam 2 niedrożne jajowody , w tamtym roku miałam badanie.
Zaczęłam chodzić na akupunkturę by się wyciszyć po nieudanych próbach , postanowilam rozpocząć również odmawianie nowenny pompejanskiej .
Okres spóźnia mi się kilka dni … postanowiłam zrobić dziś test i takie coś 🤷‍♀️🤷‍♀️
Bardzo Ci gratuluje!
Wiara czyni cuda 🤍
Ja tez codziennie mówię 10- tkę różańca, nie słyszałam o ten nowennę pompejanskiej, ale spróbuje 🤍

Leć jutro na betę i daj koniecznie znać! 🤍

Tak jutro lecę z rana na krew zobaczyć o co tu biega 😅co to za czary mary , w końcu na naturalna nie mialam szans z dwoma niedrożnymi jajowodami 🫣🫣
Myśle ze już nie raz wśród naszych historii, były kobiety, którym lekarz powiedział, ze nie maja szans na ciaze, na szczęście się mylił !
Zazdroszczę ! Mam nadzieje, ze jutro potwierdzi się wszystko ! ❤️❤️
Ja dopiero zaczynam swoją przygodę, po 4 latach bezskutecznych starań..
To moje pierwsze podejście, chociaż ciagle się jeszcze zastanawiam…🙏🏻
Żałuje ze trafiłam tu tak późno, Wasze historie dziewczyny dają ogromna nadzieje ! 🥹

reklama
Do góry