reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dlatego już dziś nie biorę. Wolę dostać okres i szybciej ruszać dalej
No dokładnie , trzeba o porażce już nie myśleć , tylko działać dalej . Mi po odstawieniu leków okres za 5 dni przyszedł . W tym cyklu będę miała scratching i w kolejnym cyklu lecę z 4 transferem z 2 blastkami . Do tego czasu zrobię serię akupunktury ☺️

Dziewczyny czy warto zrobić UMA Test przed pierwszym transferem , czy lepiej iść na żywioł i nic nie robić? Invicta Gdańsk, teraz mi namącili w głowie bo wcześniej nie wiedziałam że coś takiego istnieje ....

Dziewczyny czy warto zrobić UMA Test przed pierwszym transferem , czy lepiej iść na żywioł i nic nie robić? Invicta Gdańsk, teraz mi namącili w głowie bo wcześniej nie wiedziałam że coś takiego istnieje ....
Jesli to Twoj pierwszy transfer to ja bym nie robila. Tego typu testy wykonuje sie u pacjentek po nieudanych transferach.

Jesli to Twoj pierwszy transfer to ja bym nie robila. Tego typu testy wykonuje sie u pacjentek po nieudanych transferach.
Tak właśnie o tym poczytałam I masz rację, no i koszty około 1.5k kolejne, Pani dr powiedziała że można rozważyć, ale moj wiek , nieokreslona jeszcze przyczyna nieplodnosci( moim zdaniem glowa, stres) ,klasa zarodków i że są zbadane to jest bardzo duża szansa powodzenia , więc sobie odpuszczam :)

Tak właśnie o tym poczytałam I masz rację, no i koszty około 1.5k kolejne, Pani dr powiedziała że można rozważyć, ale moj wiek , nieokreslona jeszcze przyczyna nieplodnosci( moim zdaniem glowa, stres) ,klasa zarodków i że są zbadane to jest bardzo duża szansa powodzenia , więc sobie odpuszczam :)
Dokladnie :)
U mnie tez polecali przed ostatnim transferem test ERA, ale uznalalam, ze ten transfer robie jeszcze bez. Jak sie nie uda to idę w ten test. No i nie trzeba bylo ;)

Jako że muszę powtórzyć wszystkie badania niestety to dzisiaj dostałam biocenozę jest okej ? Jak myślicie?

Załączniki

• Screenshot_20220719-141421_Chrome.jpg
    Screenshot_20220719-141421_Chrome.jpg
    116,3 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry