Nic. *ja bym słuchała lekarza nie robiła noc na własną rękę
reklama
Tylko że to inny niż mnie prowadzi i mówi 9dzien to wcześnie może urośnie. A ja mówię że punkcja była 4lipca a transfer 7lipca ;/ja bym słuchała lekarza nie robiła noc na własną rękę
No dokładnie , trzeba o porażce już nie myśleć , tylko działać dalej . Mi po odstawieniu leków okres za 5 dni przyszedł . W tym cyklu będę miała scratching i w kolejnym cyklu lecę z 4 transferem z 2 blastkami . Do tego czasu zrobię serię akupunkturyDlatego już dziś nie biorę. Wolę dostać okres i szybciej ruszać dalej
Trzymam kciukiNo dokładnie , trzeba o porażce już nie myśleć , tylko działać dalej . Mi po odstawieniu leków okres za 5 dni przyszedł . W tym cyklu będę miała scratching i w kolejnym cyklu lecę z 4 transferem z 2 blastkami . Do tego czasu zrobię serię akupunktury
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Dziewczyny czy warto zrobić UMA Test przed pierwszym transferem , czy lepiej iść na żywioł i nic nie robić? Invicta Gdańsk, teraz mi namącili w głowie bo wcześniej nie wiedziałam że coś takiego istnieje ....
Orchidea33
Jesli to Twoj pierwszy transfer to ja bym nie robila. Tego typu testy wykonuje sie u pacjentek po nieudanych transferach.Dziewczyny czy warto zrobić UMA Test przed pierwszym transferem , czy lepiej iść na żywioł i nic nie robić? Invicta Gdańsk, teraz mi namącili w głowie bo wcześniej nie wiedziałam że coś takiego istnieje ....
Serduszkowelove
Tak właśnie o tym poczytałam I masz rację, no i koszty około 1.5k kolejne, Pani dr powiedziała że można rozważyć, ale moj wiek , nieokreslona jeszcze przyczyna nieplodnosci( moim zdaniem glowa, stres) ,klasa zarodków i że są zbadane to jest bardzo duża szansa powodzenia , więc sobie odpuszczamJesli to Twoj pierwszy transfer to ja bym nie robila. Tego typu testy wykonuje sie u pacjentek po nieudanych transferach.
Orchidea33
DokladnieTak właśnie o tym poczytałam I masz rację, no i koszty około 1.5k kolejne, Pani dr powiedziała że można rozważyć, ale moj wiek , nieokreslona jeszcze przyczyna nieplodnosci( moim zdaniem glowa, stres) ,klasa zarodków i że są zbadane to jest bardzo duża szansa powodzenia , więc sobie odpuszczam
U mnie tez polecali przed ostatnim transferem test ERA, ale uznalalam, ze ten transfer robie jeszcze bez. Jak sie nie uda to idę w ten test. No i nie trzeba bylo
Serduszkowelove
reklama
kostka123
Moim zdaniem to już nie urośnieTylko że to inny niż mnie prowadzi i mówi 9dzien to wcześnie może urośnie. A ja mówię że punkcja była 4lipca a transfer 7lipca ;/
Jak dla mnie dziwne zachowanie lekarza, ze każe brać Ci dalej leki
Podziel się: