reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane moje, jak sobie radzicie z katarem i małym przeziębieniem w ciąży? Od trzech dni smarcze, kicham, oczy bolą i gardło drapie. Bierzecie coś w ciąży czy czekacie aż przejdzie? ☹☹☹
Ja bralam tak:
Tantum verde do psikania na gardlo
Faringosept do ssania
Fiorda na gardlo
Mleko z miodem
Duzo pic herbaty z miodem i cytryna ale nie mocnej albo owocowej.
Nie bralam zadnych apapow to byl poczatek ciazy.
2 tygodnie i przeszlo 🤣

Opóźnienie było [emoji1] Widziałam serduszko. Jest tydzień 6 plus 0[emoji846] I mam grzybice i to plamienie żółte jest z infekcji. A swędzi to prawda. Podobno przez to luteina się kiepsko wchłania i dostałam prolutex.
Do dziewczyn z Lublina. Jest na Taratakowej bardzo dużo opakowań [emoji846]
Cudnie ze jest serduszko!!!
❤️❤️❤️
Jakby co ja mam tez uczulenie na luteine i biore utrogestan dopochwowo ktory przez 3 miesiace ani troche mnie nie podraznil. Na infekcje aplikowalam Lakcid forte
Lub lactovaginal no i doustnie biore i polecam Estabiom mama/ pregna

Opóźnienie było [emoji1] Widziałam serduszko. Jest tydzień 6 plus 0[emoji846] I mam grzybice i to plamienie żółte jest z infekcji. A swędzi to prawda. Podobno przez to luteina się kiepsko wchłania i dostałam prolutex.
Rośnijcie zdrowo 😍😍wiedziałam że będzie pięknie 😍😍❤️ po cichu gratuluje ❤️❤️

[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Jakby co ja mam tez uczulenie na luteine i biore utrogestan dopochwowo ktory przez 3 miesiace ani troche mnie nie podraznil. Na infekcje aplikowalam Lakcid forte
Ja dostałam globulki bardzo mocne.

[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Też brałam utrogestan i ogromnie polecam!

gratuluję❤❤❤ co dostałaś na te grzybicę?

Jak ja się cieszę ♥️ coś wiem na temat grzybicy i luteiny. Prolutex ok ale drogi...super wiaomsc to trwa tylko zabierz odemnie mdłości do siebie i git🤪

reklama
Do góry