A kiedy masz znowu USG ? W poniedziałek ?Dzięki on ma większą gramaturę niż te bez recepty. Ale dziewczyny biorą też 1/4 tylko co 4h. Zobaczymy czy zadziała [emoji16] A jak nie to już się nastawiłam na marzec, chyba że uda mi się siłą woli zablokować owu[emoji1787]
reklama
Sherlook
Fanka BB :)
Mam robić testy owu. Ja na pewno dziś wieczorem max jutro rano będę mieć pik. Owu mam jak w zegarku następnego dnia czuję aż za bardzo. I jak będzie pik to mam wysłać dr sms. I zacząć brać luteinę. Potem usg obstawiam poniedziałek i jak endometrium będzie nadal złe to następny cykl.A kiedy masz znowu USG ? W poniedziałek ?
mala_Mi 80
Kochana u mnie lipa na maxa. Jest tak ch...wo że aż uciekłam z forum, żeby nie psuć atmosfery. Po 6 pełnych procedurach, pomimo ogromnej ilości ( niedojrzałych) jajek miałam "aż" 3 zarodki. Jeden z nich 3-dniowa sierota czeka jeszcze w Czechach na transfer.Czeeść!
A zajrzałam po długiej przerwie i tyle nowych dziewczyn, niestety... bo w idealnym świecie nie powinno być tego tematu. Jednak życie jest jakie jest.
Boniu @fredka84 Ty na ostatnich nogach, kiedy to zleciało, cudowny koniec starań.
Dziewczyny z zeszłego roku @Gonia0605, @mala_Mi 80 co u Was, jak się trzymacie?
Ale moje endo nie chce współpracować
A co u Ciebie? Mam nadzieję, że chociaż ty masz jakieś pozytywne wieści
mala_Mi 80
Dziewczyny pomocy, może któraś z was potrafi mi to wytłumaczyć.
Cykl sztuczny przed FET.
Estrofem 3x1 od 2dc.
15 dc endometrium 9.5mm ale nie trójlinijne a takie wymaga klinika. Polski ginekolog robiący USG twierdzi, że już nie będzie trójlinijne, bo pomimo brania estrofemu zaczęły działać gestageny ( niby progesteron).
Ale dzisiejszy poziom proga to 0.71 mmol/l ( 0.22 ng/ml) a estradiolu 1495 pmol/l. Czyli wychodzi na to, że progesteron jest wciąż niski.
Transfer odwołany bo brak trójlinijnego endometrium.
Kompletnie tego nie rozumiem, lekarz burak nie chciał mi tego wytłumaczyć
Cykl sztuczny przed FET.
Estrofem 3x1 od 2dc.
15 dc endometrium 9.5mm ale nie trójlinijne a takie wymaga klinika. Polski ginekolog robiący USG twierdzi, że już nie będzie trójlinijne, bo pomimo brania estrofemu zaczęły działać gestageny ( niby progesteron).
Ale dzisiejszy poziom proga to 0.71 mmol/l ( 0.22 ng/ml) a estradiolu 1495 pmol/l. Czyli wychodzi na to, że progesteron jest wciąż niski.
Transfer odwołany bo brak trójlinijnego endometrium.
Kompletnie tego nie rozumiem, lekarz burak nie chciał mi tego wytłumaczyć
A jak będzie dobre to transfer 16.2 i wtedy się spotkamy bo ja mam wtedy usgMam robić testy owu. Ja na pewno dziś wieczorem max jutro rano będę mieć pik. Owu mam jak w zegarku następnego dnia czuję aż za bardzo. I jak będzie pik to mam wysłać dr sms. I zacząć brać luteinę. Potem usg obstawiam poniedziałek i jak endometrium będzie nadal złe to następny cykl.
Podziwiam Cie, że starasz się, choć to takie trudne. Ja już odpuściłam, tzn. mam mojego dwudniowego Jedynaka, ale tyle się działo, że nie czułam się na siłach podchodzić do transferu. I tak pod skórą czuję, że nic z tego nie będzie, jednak w tym roku pewnie zrobię, żeby domknąć temat...Kochana u mnie lipa na maxa. Jest tak ch...wo że aż uciekłam z forum, żeby nie psuć atmosfery. Po 6 pełnych procedurach, pomimo ogromnej ilości ( niedojrzałych) jajek miałam "aż" 3 zarodki. Jeden z nich 3-dniowa sierota czeka jeszcze w Czechach na transfer.
Ale moje endo nie chce współpracować
A co u Ciebie? Mam nadzieję, że chociaż ty masz jakieś pozytywne wieści
Poza tym "dostałam" dziecko i to od razu 12-letnie. Zmarła moja siostra i opiekę nad młodym ja przejęłam.
Pamiętam, że chyba korzystałaś z dawcy, jeśli nic nie pomyliłam?
alamakootaa
Aktywna w BB
Cześć dziewczyny
Czy któraś z was jest w stanie zinterpretować mój wynik receptywności endometrium?
Czy któraś z was jest w stanie zinterpretować mój wynik receptywności endometrium?
reklama
Dziewczyny czy progesteron 11 w 3 dpt to bardzo niski ?? Czy wszystko już przekreślone ??Dodam ze cykl sztuczny
Podziel się: